Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Flashback24

Chciałabym kogoś poznać.

Polecane posty

Chciałabym kogoś poznać. Mam znajomych ale czuję niedosyt i brakuje mi czegoś, sama nie wiem czego. Mam 18 lat, zaraz matura i tym powinnam się zająć, ale jeszcze są wakacje. Mieszkam w małej miejscowości i nic się nie dzieje oprócz wypadów na jezioro i ostatnio co zaliczyłam to Country. ;|

Gość s.Menopauza Tutaj
to jedź na plażę do Susza.

Gość Radek88
może masz ochotę zaliczyć dorodnego kootasa?

Gość Radek88
nie lubisz ?

uczę się, chodzę do LO ale teraz mam wakacje przecież. a gdzie ja znajdę jakaś prace jak na razie nie mam zawodu i cieżko coś złapać dorywczego.

czym prędzej nauczysz się niezależności tym lepiej,umówiłbym się tylko ja teraz jestem w Warszawie i też szukam jakiejś pracy,więc Cię rozumiem,w Polsce o pracę ciężko

właśnie jak skończę LO to chcę wyjechać do Warszawy bo obecnie mieszkam w województwie warminsko-mazurskim. Dobrze jest być niezależnym . A w jakiej dziedzinie szukasz w pracy ? W Wa-wie powinno być nieco łatwiej z pracą ale przeważnie liczą się znajomości.

w każdej dziedzinie szybko się uczę tylko niech dobrze płacą i będzie zgodne z moim sumieniem znajomości oczywiście dzięki nim ostatnio pracowałem za granicą.Wyjedź do POZNANIA czy Krakowa,ja to mam 91km do Warszawy...

byłaś tam?miejsce na ziemi jest ważne,ja staram się zakotwiczyć gdzieś na stałe,ciężko jest...weź wrzuć coś bardzo śmiesznego nie wiem może kabaret chciałbym wybuchnąć śmiechem tak jak kiedyś by mnie znowu brzuch bolał o!masz coś? Tak słyszałem że piękne miasto a byłaś w nim?coś polecasz?