Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda32kgzawiele

Thermacuts - stosowaliście?

Polecane posty

Gość Magda32kgzawiele

Od niecałych dwóch miesięcy próbuję spalić tłuszcz z użyciem Thermacuts - jak na razie z efektem 5 kg, (no ale trochę podjadam przyznaję się). A jak u was skuteczność tej metody? pzdr

Gość Magda32kgzawiele
chodzi mi dokładnie o tabletki Thermacuts - takie w białych opakowaniach.

Gość gość
Tableki daja calkiem dobre efekty jak dla mnie, ale stosuje je przy dosc intensywnym treningu i odpowiedniej diecie jako dodatek/wspomagacz, poniewaz jest to tzw. termogeneryk po którym zdecydowanie efektywniej mi sie cwiczy i jestem bardziej pobudziny. Z podjadaniem to uważałbym na twoim miejscu, poniewaz to moze zniszczyc twoja ciezka prace, a o to przy tym naprawde nie trudno... a i pamietaj aby nie brac wiecej niz potrzeba tych tabletek: http://www.biotrendy.pl/produkt/thermacuts-spalanie-tluszczu/ poczytaj tam rowniez o skutkach ubocznych, poniewaz to tez warto miec gdzies z tylu glowy jak sie uzywa takich rzeczy, pozdro

Gość gość
Opinie na temat tabletek na odchudzanie są różne a to z powodu tego że cześć nie działa a inne tak. Przekonałam się do tabletek figurena a to dlatego że bardzo mi pomogły schudnąć. Bez nich wiele miesięcy walczyłam o spadek wagi, który nie przychodził na tyle by mnie motywowało to do dalszych działań. figurena dała mi spadek wago i 14kg przezpełny okres kuracji.

Gość gość
I dlatego warto kierować się też popularnością:) Na przykład w tym roku najchętniej wybierane z zielonym jęczmieniem są te: http://zbijaniewagi.pl :))