Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żydzi są wszędzie

W Polsce jest ukrytych 12 milionów żydów, którzy udają, że są Polakami

Polecane posty

Gość żydzi są wszędzie

:classic_cool:

Gość >
Niechęć do Żydów jest,niestety, zjawiskiem ogólnoświatowym i jest tym większa, im dłużej trwało z nimi spotkanie III stopnia z tubylcami. Polacy mieli i mają wątpliwą przyjemność oceniania tej nacji z perspektywy blisko 800 lat!. W 1264 roku przybyła do Piastowskiej Polski(Wielkopolska), pierwsza fala wydalonych z Półwyspu Iberyjskiego Żydów, którym Książę Bolesław Pobożny przyznał nadzwyczajne przywileje, absolutnie niedostępne tubylcom! Statut Kaliski był dokumentem upokarzającym dla Polaków(warto wprowadzić do googli to hasło, aby się przekonać o słuszności moich słów). Co gorsza, monarchowie : Kazimierz Wielki, Kazimierz Jaggielończyk, Zygmunt Stary, Zygmunt August..rozszerzyli te przywileje na całe Królestwo! Za czasów obowiązywania Statutu, wg określenia, którego autorem był Żyd, w Polsce: "chłopi żyli w piekle, mieszczanie w czyśćcu, szlachta i magnateria, i hierarhowie kościelni w niebie, a Żydzi w raju!" Nie wspomnę o wdzięczności Żydów za te przywileje, bo trudno się jej doszukać - przeciwnie, trwa gwałtowne oskarżanie Nas o "wrodzony" antysemityzm..szkoda słów! Jeśli "antyżydowskość"(to jest bardziej precyzyjne określenie tego zjawiska) ma zasięg globalny, to Żydzi, dla własnego dobra, powinni dokonać krytycznej oceny swojego postępowania, bo, być może, w tym tkwi przyczyna tej niechęci do nich! Oni natomiast chcą siłą wyegzekwować szacunek i sympatię dla siebie, powołując ligę przeciw zniesławianiu..Nie jest łatwo być Żydem, czerpiąc wiedzę o racjonalnym postępowaniu w diasporze z traktatu religijnego - Talmudu. Tertium non datur!

Gość promieniowanie tła
ja wiedziałem, że tak będzie! :D

Gość tttttttttttttt
nieprawda jest 20!!!

Gość promieniowanie tła
toś Pan poczekał :D

Gość >
:classic_cool:

Gość >
nie ja zadałem temat. dobrze rozkminiłeś, ale jeszcze nie mój czas:classic_cool:

Gość promieniowanie tła
widownia nie ta :D 🖐️

Gość w Polsce jest okolo 12 milionó
debili,ktorzy udaja,ze są Polakami

Gość >
antysemityzm nie jest rasizmem - bo semici sa rasy białej. Niechęc do żydów nie jest antysemityzmem gdyż semitami są także Palestyńczycy:classic_cool:

Gość erswwd4
pomagam jak mogę :D