Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nysia145

PROSZĘ O POMOC.

Polecane posty

Gość nysia145

Witam . Mam 18 lat, od roku co jakis czas wystepuje u mnie grzybicze zapalenie pochwy. Od kilku dni podejrzewam ze mam znow ten sam problem, lecz tym razem jest on o wiele bardziej trudny i meczący. bol i pieczenie pochwy oraz sromu, mam problem z oddawaniem moczu poniewaz pieczenie jest nie do wytrzymania, mam spuchniete wargi sromowe ktore sie zwyczajnie sklejaja.... wszystko boli piecze i swedzi. ciągle jakiś płyn sączy sie z pochwy (jakby woda o nieco zoltym przebarwieniu). wystepuje tez białe upławy . wyczuwam takze symetryczne guzki na pachwinach z czego prawy zaczął boleć. najbardziej dokucza mi to ze nie moge oddawac moczu, jak sobie z tym szybko poradzic? Bardzo prosze o pomoc.

Gość zależy w jakich dniach cyklu
dokładnie tak, jak napisały dziewczyny- wizyta u ginekologa- dziwię się, że jeszcze na to nie wpadłaś, aha- jeśli współżyjesz, to leczenie powinno dotyczyć również Twojego partnera

Byłam teraz u ginekologa. przepisal mi mycosyst 100. nie wiecie jak poradzic sobie z tym zeby przy oddawaniu moczu to tak nie bolalo?