Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukułka666

upominek dla lekarza

Polecane posty

Gość kukułka666

Kilka dni temu miałam przeprowadzany zabieg, wprawdzie nie było to nic poważnego ale jestem zaskoczona zachowaniem lekarza- naturalnie pozytywnie. Miałam też wizyty kontrolne i naprawdę lekarz od rany przyłóż. Dlatego mimo że jestem przeciwniczką rozpieszczania naszej służby zdrowia to odczuwam wewnętrzną potrzebę aby podziękować za opiekę i pomoc. Początkowo chciałam kupić koniak, jak to zwykle dla mężczyzny, ale poszperałam na forach i znalazłam sporo negatywnych opinii na temat kupowania alkoholów. Dlatego zastanawiam się nad kupnem eleganckiej zapalniczki- wiem że pali. Myślałam też nad kupnem biletów do filharmonii bądź teatru ale nie chcę dawać lekarzowi koperty bo to nasuwa od razu wniosek że dostaje pieniądze... Co o tym myślicie, jaki fajny upominek można kupić dla lekarza..

Gość kukułka666
nie zamierzam się tłumaczyć dlaczego, ponieważ temat jest inny... proszę o wypowiedzi adekwatne do pytania

Gość de34
mozesz dac jakas dobra kawe, choc badz przygotowana na to ze moze odmowic przyjecia :) roznie bywa

Gość kukułka666
dobrą to znaczy?? nie piję kawy i nie znam się na niej... rozpuszczalną? naturalną ?

Gość przykro mi, pocieszam
Albo jakiś ładny wizytownik, to mu się z pewnością przyda.

Gość kukułka666
wizytownik to bardzo fajny pomysł, popatrzę co można ładnego kupić