Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce CIE STRACIC.

Zazdrosna koleżanka :( jak zrobić by stosunki miedzy nami byly ok?

Polecane posty

Ona mi zazdrosci chociaz zupelnie nie ma czego, ale przez ta zazdrosc czuje ze ona mnie nie lubi ;(

Gość osoba wiedząca
To jest trudny problem i należy podchodzić do niego z rozwagą. Przede wszystkim nie należy działać pochopnie, bo może przynieść to skutek odwrotny do spodziewanego. Nie można żadnych zmian forsować na siłę, konieczna jest pogłębiona refleksja i bardzo wyważona decyzja jak postąpić.

jak ci zazdrosci, to mozesz sobie z nia dac spokój, to zadna kolezanka. A o przyjazn nie ma co zabiegac i zebrac za bardzo, bo to nie ma sensu.

Gość nie ma to jak
precyzyjna, konkretna i trafna rada:)

miracle168 zgadzam sie z Toba, w przyjazni nie ma miesca na zazdrosc, jezeli mimo wszystko Ty masz lepiej ona powinna cieszyc sie Twoim szczesciem.

nie mam lepiej! ona ma pracę,wyksztalcenie, jest pewna siebie i bardzo ładna...ja jestem nikim, może dlatego nie zadzieram głowy wysoko i ludzie do mnie lgną, bo jestem po prostu skromną osobą, otwartą na innych,ale nie robię tego dla popularności...po prostu lubię ludzi i nie czuję się od nikogo lepsza;)

Gość melipnik.
Nic na to nie poradzisz, nie pasujecie do siebie, ona potrzebuje silnej koleżanki, która utrze jej nosa.

Gość pani kawka
Skoro lgna do ciebie ludzie to ją olej i zadawaj sie z innymi, jak jest zazdrosna to i tak na nic ci sie zda w otoczeniu taka osoba

nie wiem czemu jest taka, ale ogolnie jest bardzo fajna i ją lubię :( ja ogolnie jestem ulegla a ona asertywna, moze powinnam sie zadawac tylko z uleglymi? tez moglaym jej zazdrocic wielu rzeczy, ale nie umiem, po prostu podziwiam w niej kilka rzeczy i moge sie od niej uczyc

Ja mialam przyjaciolke przez 18 lat, byla zazdrozna o chlopaka, o wszystko, wmawiala mi, ze jestem gruba, zawsze musiala byc lepsza, po 3 latach odkad sie nie przyjaznimy to ona jest gruba i smiesznie wyglada ;)

Gość BellaMarie
tez mialam taka kolezanke, ciagle mnie dolowala, ze wszystko robie zle, ze jestem glupia, byla dla mnie niemila, ale jak czegos potrzebowala to umiala sie zachowac, tez sie juz z nia nie przyjaznie, stoczyla sie, utrzymuje jakiegos gacha, a ja mam cudnego faceta, duzo pieniedzy, 2 zdrowych dzieci ;) opusc ją bo to wampir energetyczny

Gość ogladam ukryta prawde
Anka to Ty?:D

Gość narkotyk666 JWWD GHAH FTWT
Jeśli są dwie, lub 3 koleżanki same wolne to ruchacz tylko czeka by je wszystkie wydymać, gdy bez dziewczyny jest, czy tam żony nie ma, albo sam wie, że do małżeństwa stworzony! Ruchacz z wyższej półki jest wybredny, bo w laskach se głównie w dni słoneczne przebiera! Podrywać nie musi i prezerwatyw nie kupuje! Moje gg to 5473221 Pobajerzymy?

Gość joasia340
tez mam taką kolezanke jeśli tylko spotykam się z inną kolezanką ona przestaje się domnie odzywac wychodzi nie odpowiada na słowo czesc wiec co z taką kolezanką zrobić