Gość LarkaLu Napisano Wrzesień 29, 2013 Dla mnie też najlepsze są probiotyki doustne, bo nic mi nie wycieka z pochwy i nie brudzi bielizny. Dlatego łykam lacibios femina. Jest w kapsułkach, zawiera dwa szczepy bakterii kwasu mlekowego i dzięki niemu już od wielu miesięcy nie mam nawrotów grzybicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2013 z doświadczenia wiem, że probiotyki dopochwowe sa skuteczniejsze. stosuje lactovaginal od wielu lat i jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 22, 2018 Zróbcie sobie badania na chlamydie, kile itp. Nawracajaca ciągle grzybica i bóle pachwin to typowe objawy chlamydi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 22, 2018 musisz poza leczeniem i diagnostyka przejsc na restrykcyjna diete :( calkowicie wyeliminowac slodycze, miod, kawe, gluten, nabial, owoce i ryz. sama bylam na takiej diecie podczas leczenia kandydozy i do tego bralam codziennie zabek polskiego czosnku. po candidzie nie ma sladu ale bralam tez nystatyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach