Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda94xx

Czy mogę iść tylko na badanie usg do innego lekarza niż prowadząca ciążę na nfz?

Polecane posty

Gość Młoda94xx

Witam jestem w 35tc ciąży, mój chłopak chciał iść ze mną na usg zobaczyć córeczkę ale moja pani doktór nie pozwoliła :/ a mu bardzo zależy (niestety nie stać nas na prywatne wizyty), więc czy mogę się zapisać na to usg do innego lekarza niż prowadząca na nfz czy niestety nie? To nasze pierwsze dziecko i widzę jak mu zależy i był bardzo zawiedziony jak dowiedział się że nie może.

Gość Młoda94xx
Dziękuję za odpowiedź :) jutro zacznę poszukiwania takowego lekarza

ja tak chodzę, gina prowadzącego ciążę mam z NFZ i sam polecił mi swojego kolegę po fachu, który robi usg w jego prywatnej klinice :D bo mają lepszy sprzęt niż w przychodni i sam lekarz jest lepszy, fakt..zrobiłam wywiad i lekarz robiący usg jest ok, robił mi już dwa w 13 tc na przezierność i połówkowe, bardzo dokładne opisy, zdjęcia, nagranie DvD, lekarz spokojny i grzeczny, odpowiada na wszystkie pytania, dokładnie pokazuje na monitorze co oglądamy :) jak byliśmy z mężem na połówkowym to ze 20 min to trwało, mąż taki był ciekawy że zadawał więcej pytań ode mnie :) fakt płacę za to to i obsługa profesjonalna ale wolę wydać 90zł a wiedzieć wszystko co i jak a nie chodzić na nfz i za przeproszeniem "odwalić".