Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagusia42

Czy pozwolić dziecku?

Polecane posty

Gość jagusia42

Nie wiem czy pozwalać spotykać się córce ze znajomym z bloku co do którego wiem że jest oskarżony o znęcanie i molestowanie seksualne dziecka a sprawa w sądzie się ciągnie. Teraz mieszka sam ale że to dzieje się w bloku to wszyscy się znają i rozmawiałam z jego córką która mi opowiadała że dotykał ją w miejsca intymne a jak matka była w pracy to spał z nią a ona budziła się rano bez majtek a do tego krzyczał i na nic nie pozwalał . Dlatego się wyprowadziły . Problem w tym że moja córka która ma 11 lat bardzo lubi tego pana , on ma komputer a u nas nie ma . Nie chciałabym żeby córka miała mi za złe że ja jej czegoś zabraniam i właściwie nie mam argumentu dla niej na nie bo mi mówi że nic złego jej się nie dzieje , przeważnie grają na komputerze . Co mi radzicie, zakazywać dziecku czy nie?

Gość kakakakakakakaka
Jak nie masz kompa to skąd piszesz tutaj ? Marne prowo ...

Gość jagusia42
Jakbyście nie wiedzieli to z telefonu można . Używam opery mini

Jagusia a mózg to ty masz? Jak tak, to go zacznij używać. Uważaj bo już wóz z gnojem niektórzy szykują:):

Gość opiekun dzieci
pewnie ze mozesz. juz po komuni to noga grubsza od ch...

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjj
Ty chyba sobie żarty robisz,masakra😠

Gość jagusia42
silvergold mam mózg , tylko po co takie obrażliwe komentarze, jak nie masz nic mądrego do napisania to nic nie pisz

Gość wsiowa babka
jagusia...a dlaczego piszesz na życie uczuciowe ? a nie ciąża,macierzyństwo itp. Przecież ty pchasz dziecko w ręce pedofila/

Gość jagusia42
wsiowa babka , dlatego na uczuciowe bo chodzi mi o to żebym nie zrobiła nadgorliwościa krzywdy dziecku które zakaz może odebrać jako kare a nie potrafię wytłumaczyć córce z sensem dlaczego nie. To nie jest jakiś opryskliwy cham czy lump tylko normalny człowiek który pracuje i którego spotykamy prawie co dzień i który nam się klania