Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohito waleczny

50,49 czy 51 róż??

Polecane posty

Gość mohito waleczny

otóż mam dylemat, a tak sie składa ze odzyły uczucia, tyle ze mój obiekt zainteresowań chyba zainteresował sie kims innym, wiecteraz mam dylemata, nie chce wyjsc na mieczaka a zalezy mi na tej miłosci, bo to było cos wyjatkowego, teraz ona ma byc wolna a jakis adwokacina stanął pomiedzy nami, lecz rzecz w tym , ze do knca nie wiem jakie wrazenie to na niej zrobi czy powinienem a jesli tak to ile?? i to jest własciwe pytanie do szanownych pań

Chyba parzysta liczba kwiatów jest na pogrzeb, ale nie jestem pewna w 100% ;)

Gość chyba w snach
51

Gość dzidzkaaaaaaaa2222
Milosc jest wtedy gdy dwie strony to czuja a nie gdy jednej sie wydaje...

Gość mohito waleczny
miłosc jak kazde uczucie przezywa swoje wzloty i upadki, bywa ze zycie zakrywa problemami miłosc i odbiera jej moc, jednak jesli była prawdziwa a tak własnie sadzę, wczesniej czy pózniej woła z tesknoty, mam zamiar zrobic wrazenie (stąd powyższe pytanie) i zdobyc jeszcze raz kobieta która juz kiedys zdobyłem tyle ze ona jest tam , ja tu i tam tez jest ten który stanał na przeszkodzie, niby zdrowy rozsadek wziął górę na wysiłkiem, ehh

Gość mohito waleczny
moje pytanie było jak najbardziej poważne i zasadne, rzeczywiscie zdecyduje sie na 51 krwistoczerwonych róz w koszu, ale na 2 część pytania wciąz nie mam odpowiedzi :/

Gość mohito waleczny
????????????????????????????????????????????????????????

Znałeś kobietę , więc powinieneś wiedzieć , czy kwiaty zrobią na niej wrażenie . Dlaczego nas pytasz ?

Gość karmie pieski online ptaszki i
taka ilosc napewno zrobi moze daj jej wiek to mniej wydasz na kwiatkił

Gość mohito waleczny
próbuje rozgryźć mechanizmy a sytuacja jest wyjątkowa, kiedyś nie mogła otrzymywac, teraz może, podejrzewam ze zyje wciaz romantyzmem choc chwilowo odgrywa zimna sukę, to wrazliwa i szczera osoba jednak jest pradwopodobnie ktoś, na ile atrakcyjny , nie wiem, fizycznie wcale, intelektualnie być możeja jednak chce sprawic by przestał sie liczyc i stracił swoje miejsce w planach, faktem natomiast jest ze do niego podchodzi na zimno i ten niby byc moze zwiazek, jest efektem raczej kalkulacji niz emocji, nie tak sie miała rzecz z nami

Gość mohito waleczny
nie zalezy mi na pieniadzach a na wrazeniu, na pozytywnym odczuciu tym bardziej ze po latach ponizen jednak w zyciu na wysokim poziomie, co do wieku jakis czas temu złapała 3ke z przodu

Gość karmie pieski online ptaszki i
no yrobi wrayenie... ja chcialam babci dac 88 ry..tzle ile lat miala..drogo i ni umkieli tego yapakowac do kosyał- sykoda

Sytuacja patowa , kobieta jest w jakimś związku , próbujesz ingerować w Jej życie , jesteś pewien , że dobrze robisz ? Nie wiem co Ci napisać , bo jakkolwiek postąpisz , zawsze będziesz się zastanawiał czy przypadkiem nie jesteś tym drugim . Próbuj , życie jest dziwne , zdeterminowany Człowiek jesteś :)

Gość mohito waleczny
to nie jest zwiaszek, jeszcze nie dopiero wychodzi z jednego, ale moze planowac, tyze zechciałem sie upewnic jakie wrazenie to zrbi, nawet jesli nic z tego nie wyjdzie bede miał satysfakcje i zapiety jakis punkt honoru, jednak sklaniam sie do twierdzenia ze to była miosc, która w swoim czasie nieumyslnie odrzuciłem

Gość mohito waleczny
ponawiam pytanie