Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rano Kawa, Wieczorem Żubr

Mam doła..

Polecane posty

Mam doła... mam 19 lat, nie mam faceta.. siedzę w domu. pije piwo, oglądam 'Skazanego na bluesa' i czuje, że nie mam nic!

Gość kasaa
A masz znajomych?Wychodz z nimi to i faceta poznasz,albo na jakimś portalu randkowym szukaj,nie radziłabym tego gdyby nie moja koleżanka i siostra nie znalazły tam mężów:)Więc głowa go góry

Piwo- rzecz ogólno dostępna w każdym spożywczym, film- leci w publicznej TV. :) żadna awangarda.. ech.. mam znajomych, ale nie mam zajęcia.. jestem po maturze, nie mam kasy.. nie mam nic! Wszyscy mają facetów, a ja siedzę w domu. Chcę mieć kogoś kto mnie zrozumie, przytuli po całym dniu..

Gość kasaa
to ja tulę:):)albo przynajmniej pocieszę hehe

Gość kasaa
idz do jakiejś dorywczej pracy,a potem może do szkoły policealnej?Zawsze jakiś kierunek będziesz miała,nieraz tak bywa

Zapisałam się już na studium, a nie mogę znaleźć nawet dorywczej pracy. Jestem do niczego.

Gość ...ot..co...
smutne, ze szczescie w zyciu uzalezniasz od posiadania faceta...:( od kiedy facet jest potrzebny do znalezienia sobie zajecia?! rusz sie i znajdz sobie jakies zainteresowanie a facet sam sie zjawi

"samotność to taka straszna trwoga!" po co mi szczęscie gdy nie mam się z kim nim dzielić?