Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubens

czy jest ryzyko ciazy?!?!

Polecane posty

Gość Kubens

okolo poltora tyg temu doszlo do czulosci miedzy mna a dziewczyna. dotykalem ja tam, ona ma sklonnosci iz robi sie tam bardzo mokro, bylismy nadzy, i przez 2-3min moj penis ocieral sie tam o nia, nie doszlo do penetracji, nawet minimalnej, wytrysku oczywiscie tez nie bylo. Ocieranie bylo glownie po calej dlugosci penisa, troche przez zoladz pracia. Okres powinna dostac 3dni temu i nic. zadnych objawow, jak ona to mowi ze zawsze czula ze jej sie zbliza a teraz nic. Czasem owszem miala niereguralne, od 2 mies miala dosc reguralne. Ostatnio byl tez stres 2tyg temu, egzamin na prawo jazdy, ona bardzo sie stresuje i czasem w szkole jak sie stresowala to tez jej sie spoznial kilka dni 2-4. Od 2 dni miala napuchniety prawy jajnik, teraz calosc, nie boli ja to, tylko jak naciska. Gdy dzisiaj nacisnela zrobilo jej sie bardzo niedobrze. wgl dzisiaj wieczorem przez jakies 2h miala odruchy wymiotne. Jak ona duzo sie naje to ja czesto mdli ale ostatni posilek jadla ok14. Czy to moze byc ciaza? Ona strasznie sie tym stresuje.

Gość hdhdhdjfjfkglkg
nie przesadzaj, nie jest w ciąży.. niech się nie stresuje i nie myśli o tym że nie ma okresu bo przez to w łeb można dostać, wiem sama po sobie. :D stresuje się tym że nie ma i organizm okresu nie wypuszcza przez wyimaginowaną ciąże :D

Gość Kubens
a co z tym brakiem okresu? ze go nie czuje? zawsze ja pobolewalo teraz nic, na buzi przed okresem zawsze wyskakiwaly jej krostki teraz nic. i jeszcze to spuchniete cale. nigdy tak nie miala

Gość hdhdhdjfjfkglkg
no bo jak sobie myśli cały czas o ciąży i się tym stresuje, to tym samym nie ma żadnych objawów. Też tak miałam już nie raz.. Że przez głupie myślenie mi się okres spóźniał i przychodził bez żadnych objawów albo z lekkim bólem brzucha rano.

Gość Kubens
Tylko ze ta mysl o ciazy przysla dzisiaj pare godzin temu. Wczesniej nic, zero tego tematu

Gość hdhdhdjfjfkglkg
sam co chwilę powtarzasz, że się stresuje wieloma rzeczami. Być może to przez stres, wysiłek, dużo może być przyczyn. Albo Cię zdradziła bez zabezpieczeń i jest w ciąży :D

Gość nldcwdcx
nie ma mowy o zadnej ciazy, jakby przez pocieranie ludzie w ciaze zachodzili to by ziemi nie starczylo dla ludzi, niech se da na luz laska, wariatka jakas, nie szkoda ci nerwow na nia? jeden wielki stres i nerw

Gość Kubens
zdrada wykluczona. jesetesmy 24/7 razem przez ostatnie 2 miechy. stres tak, ale ostatnio nie bylo az tak duzo oprocz tego egzaminu - wziela psychotrop plus jakies ziolowe. Ostatnio duzo wysilku, zaczela biegac, cwiczyc szczegolnie intensywnie brzuszki, kilkaset dziennie nawet. I ostatnie dni plus dzisiaj bardzo duzo chodzilismy, 6-9h.

Gość hdhdhdjfjfkglkg
wlasnie, jak tak za kazdym razem, gdy bedziecie sie dotykać, bo to właściwie dotykanie, będziecie się stresować że zostaniecie rodzicami to daj spokój lepiej :D

Gość Kubens
nie, tylko poprostu to dziwne opuchniecie nas zmartwilo i pierwsze skojarzenie bylo z tym 'obcieraniem'. wspolzyjemy juz kilka miesiecy i zawsze bylo ok

Gość Kubens
dzieki za link ;)

Gość Kubens
A co z tym opuchnieciem? To mnie martwi

Gość Kubens
Ktos pomoze?? i okresu dalej nie ma...

Gość Kasiaaa9022
Człowieku, przestań panikować. To przecież oczywiste, że Twoja dziewczyna NIE MOŻE być w ciąży.

Gość Kubens
dobra spoko, ale pytam sie o to opuchniecie

Gość 26 lat
skoro współżyjecie regularnie ...to jak cos to zaszła od normalnego stostunku a na pewno nie przez ocieranie :) a opuchnięcie...mnie dopada średnio co 4-5 okres, także nie za każdym razem. Teraz może przez to że sie martwicie brakiem okresu, nagle to dostrzegła ... test i po sprawie.

Gość Kubens
spoznia sie juz prawie tyg. Brzuch napuchniety, dziwny, czuje ze ma tam spuchniete nie wiemy od czego to jest;/

Gość Tak to wlasnie jest
No to problem zrobić test ?