Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie odpowiedź

Mój wygląd, a kobiety - oceńcie.

Polecane posty

Gość mansion_cameo
sorry, dla mnie od 0-10 hmm... 2.

Gość sadasdsad
Powiem Ci tak : Po wejściu na ten marny topik spodziewałam się zobaczyć naprawdę coś strasznego, wiesz czemu? Bo tutaj swoje zdjęcia dają naprawdę zdesperowani ludzie. Sorry. Są tu tacy co się nabijają z ludzkiej glupoty, są tacy co udają powaznych i mądrych ale powagi tu nie znajdziesz. Zaraz Cię zasypią komentarzami jaki to Ty jesteś straszny i w ogóle. Parę powaznych (sztucznie) też się pewnie znajdzie. Słuchaj jesteś niezwykle normalnym facetem, który z pewnością może się podobać. Nie rozumiem co to za głupie pytanie. Kobieta z kompleksami - spoko. Facet z kompleksami też spoko, ale dający swoje zdjęcie na kafe do opinii- porażka. Znikaj stąd i zajmij się czymś pożytecznym. Czemu jestem na kafeterii? Przypadkowo bo kumpela wysyła mi linki ze śmiesznych tematów. Żegnam.

Gość drenażysta
Szybka podpowiedź. 1. Jesteś normalny facet. Przypakuj trochę na siłowni, naładujesz się testosteronem, będziesz sprawniejszy i urośniesz trochę - poczujesz się pewniej. 2. Rozpinaj dwa guziki koszuli pod szyją. To Cię odrobinę wydłuży i doda bardziej męskoego i mniej "grzecznego" wyglądu. 3. Tak wyrazista krata odciąga uwagę od Twoje twarzy. 4. Czasem nie gól się dwa dni dłużej. Pozdro

Gość annamariamagdalena
od razu bym się z Tobą umówiła :)

Jesteś zupełnie przeciętny z szalą przeciągniętą na "możesz się podobać". Trochę siłowni, nie zapinaj się tak pod szyję i zrezygnuj z koszuli w kratkę ;)