Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sonna18

Bez ojca.Jest roznica?

Polecane posty

Gość krzysztofa
Ludzie równi wiekowo sa dziecinni. Imprezki, alkohol papieroski i kto z kim na imprezie sie bzzykał w kiblu.Ten jak wygląda ten taki ten owaki..Ludzi którzy potrafią o czymś z tobą porozmawiac o np muzyce (przykład słucham metalu ale o innych gatunkach moge duzo tez powiedziec) nie ma z kim. Bo teraz tylko jaki masz podkład chłopaka itp. Nir mówie ze to złe bo sama sie maluje, ale zeby wyprzedaż w housie była sensem zycia..? :/

Gość krzysztofa
Szczeze to zawsze chciałam zeby po prostu mnie oddali...ktoś by mnie adoptował i byłabym w rodzinie chciana i kochana...

Nie chce miec pełnej rodziny,ja nawet nie wiem jak to jest miec prawdziwa rodzine,kogos tak na 100 proc. bliskiego,bo nigdy takiego czegos nie czułam...Radze sobie w zyciu,wzglednie sobie radze,ale nie radze sobie ze sobą...

_krzysztofa_mnie np. nie intersuja "imprezki, alkohol papieroski i kto z kim na imprezie sie bzzykał w kiblu.Ten jak wygląda ten taki ten owaki.." w ogole mnie inni nie obchodza,byle sie tylko odczepili,tyle mi wystarczy.Ale niektórzy ludzie lubia plotkowac i sie czepiac,za co ich nienawidze,i nie wiem co zrobie jesli sie wkurze i jakis nieszczesnik na mnie trafi,a juz sie taka osoba szykuje,która bardzo działa mi na nerwy,bo nawet mnie nie zna,a juz ma o mnie zdanie. A co do ciuchów,to nie interesuja mnie wyprzedaze w Housie,bo tam kupi milion innych kobiet,ja szukam czegos niepowtarzalnego zwykle.

Gość krzysztofa
tez nie wiem. Czasami jak ide ulicą i widze jak matka idze z dzieckiem za ręke, mowi do niego zdrobnieniem nie wiem co to znaczy. Obserwuje jak naukowiec małpy. Nie wiem czemu to służy o co chodzi. Kiedyś widziałam chłopca ok.10l za reke z ojcem. Niby to normalne. Dlam mnei nie do przyjecia. Ja to odbieram jako molestowanie..Albo w poczekalni do lekarza widze ojca z dzieckiem ok 3l. Bawi sie z synkiem całuje itp. Patryłam na to jak na....nie wiem jak to okreslic. Nigdy tego nie miałam i nie chciałam tego miec. Jak kosmita troche sie poczułam czy coś.. Musisz zacząć walczyc o siebie bo nawet nie zauważysz momentu w którym strcisz kontrole nad życiem...trzeba odnaleść sens.

Gość weqeqweqweqwe
na pewno sa róznice... ale u mnie to było z gruntu inaczej, mój ojciec zmarał jak miałam 9 lat, i potem podobali mi się tylko mocno starsi faceci, tak z 15-20 lat

Gość krzysztofa
Ja tez nie lubie masówek. Wole lumpeksy. Zawsze coś sie znajdzie. Wcale nie twierdze ze jesteś z takich. Mądrze piszesz i wnioskuje ze jesteś wartościową osobą. I zazwyczaj osoby po przejsciach w bezmózgi sie nie zamieniają. :) Problem w tym ze otoczają nas takie mentalne "plastiki" jesli wiesz o czym myśle.

_krzysztofa_Dopiero z chłopakiem poznałam pierwszy raz ludzką bliskość,przytulenie,glaskanie,dotyk,zdrobnienie...wszystko było i nadla jest dla mnie niesamowite i niezrozumiałe trochę...

Gość krzysztofa
Ide spać bo późno :) Dzieki za rozmowe. Zawsze jak z kimś sie pogada to troche lepiej na duszy..Wpadne jutro na forum Dobranoc

_weqeqweqweqwe_ równiez podobają mi się starsi faceci i dojrzali,nawet wygląd biorę pod uwagę jeśli chodzi o dojrzałość...to tak instynktownie jakoś...

_krzysztofa_| "mentalne plastiki są mi znane jak najbardziej,i jasne ze wiem o co chodzi,po prostu osoba bez osobowosci jak dla mnie...I tu zadaję pytanie:Czemu nie trafiam na osoby które cos soba reprezentuja,z którymi da sie pogadac,staraja sie cos osiagnac choc na miare wlasnych mozliwosci?Nigdy nie pozwalałam sobie na to aby stac się tym "bezmozgiem' i starałam się byc do przodu,interesowac sie czyms,miec jakies swoje poglady,odrozniac co jest dobre a co złe i jakim chce byc człowiekiem,miec swoj poglad na zycie i wartosci których sie trzymam.

_wolna i zadowolona z życia _ Ciesz się...bo ja czasami czuję się podobnie jak _krzysztofa_ jałowa jeśli chodzi o uczucia,tak jakby rodzice mi czegos nie dali...

Gość krzysztofa
Tez podobają mi się starsi mężczyźni...a najgorsze/lepsze jest to, że ja im też sie podobam. Zwracają uwage na mnie i 17latkowie i 25latkowie, czasami starsi ;/. Nie wiem dlaczego tak jest...mam też mój już chyba fetysz- długie włosy i 3 dniowy zarost. Wiadomo u równolatka tego nie dostane dlatego szukam u dojrzalszych...

Gość krzysztofa
Sonia do jakiej szkoły chodzisz? Zauważyłam niedawno pewną rzecz: ludzi wartościowych jest wiecej w liceach. Nie mówie że są tylko tacy bo plastiki sie zdarzają. Ale w tehnikach/zawdówkach (przynajmniej w tych których jestem obeznana) panuje plastik pederastik. Nie jesteś kololowa jak koleżanki ze straganu wychylasz sie tym ze sie ubierzesz ciemniej- juz cie nienawidzą. Najwięcj discotekowych ciź pochodzi z zawd. Na całe technikum znalazłam może 1 osobe z którąwarto porozmawiac...w moim lo jest inaczej. W mojej klasie jest pare takich osób, szkole jeszcze wiecej :). Dużo zależy od tego w jak dużej mieścinie mieszkasz. Im mniejsza tym gorzej.

Gość krzysztofa
wolna i zadowolona - jeśli miałaśw miare normalnego ojca wiesz jak założyć rodzine, jak sie opiekować dziećmi itp.

Gość krzysztofa
Mianowicie?

Gość pognałam go...
Ja swojego ojca wygoniłam z domu jak miałam 12 lat. Był nic nie warty. Codziennie wrzeszczał na mamę,nie pracował leń,bo mu się do pracy nie chciało chodzić,nie sprzątał po sobie.Jak mama chodziła do pracy ,to on sobie jakieś panie przyprowadzał do domu i pewnie się z nimi walił w drugim pokoju. Po prostu nic nie warty człowiek... Podjęłam ze starszym bratem decyzję ,że taki ojciec nam nie potrzebny,powiedzieliśmy o tym mamie i kazaliśmy mu się wyprowadzić. Mama pracowała tak jak pracowała.Brat też poszedł do pracy.Ja zaczęłam pracować jak miałam 16 lat. Jezdziłam 15 km codziennie rowerem za miasto do gospodarza i pracowałam w polu.Pózniej poznałam chłopaka i już 10 lat jesteśmy razem:) Życie... patrzenie na to jak mój ojciec bezczelnie zdradzał moją matkę,jak codziennie się z nią kłócił,wyzywał od "zera" nauczyło mnie jednego... Mam swój związek ,więc o niego dbam. Jestem wierną partnerką,kochającą,czułą,ale ... nie pozwolę zrobić z siebie służącej ... czyli mój partner gotuje razem ze mną ,sprząta razem ze mną, sam sobie robi pranie. Jemu to w żaden sposób nie przeszkadza i wiele razy powtarzał,że..." Prawdziwy mężczyzna to nie ten ,który czeka aż kobieta mu pod nos podstawi jedzenie ... Prawdziwy mężczyzna potrafi sam o siebie zadbać i potrafi zadbać o partnerkę" .

nic mi sie nie układa nie moge znalęśc odpowiedniej oferty pracy dla siebie , za rozsądna kwote , nie jestem juz nastolatka i mam doswiadczenie przystojnych facetów w miasteczku w którym mieszkam , jest mało , jak na lekarstwo , wiekszośc ma zony lub nażeczone na portalach, fotka.pl, sympatia.pl , nie odpowiadaja ( ale akurta nie umieściłam swojego zdjęcia ), pewnie większośc kłamie , ze sa wolni , a ja juz mam dosyc zajetych facetów!!!!! ogólnie widze , ze ludzie sa dla mnie niemili , chociaż nie wiem dlaczego nagle sie zmienili , jak pytam , dlaczego ,nie odpowidaja ? na siłe nie da sie nic zrobic

Gość krzysztofa
Moj robi to samo. Walcze z min od 5 lat. Niejednokrotnie wywalałam mu ciuch za drzwi i mowiłam ze ma sie wynosic. Moja matka uzależniona od tyrana głupia go broniła...a potem nocami ryczy i mi sie wyżala jaki on zły. Namawiam na rozwód- nie....przez to jak ja traktuje ona wyżywa sie na mnie pod każdą postacią. Łatwo sie domyślić jakie piekło mam w domu...chciałabym uciec kiedy jest naprawde źle. Niestety nie mam gdzie. Nie mam do kogo. Do jeśli miałabym chłopaka/przyjaciela mogłabym walić do niego jak w ogien. A tak to niszczeje i moja psychika...

Gość krzysztofa
Większe miasto rozwiązałoby problem. Wyprowadzić sie i znaleść tam prace. I zacąć od nowa. :) Polscy mężczyźni mają to do siebie ze podrywają mimo żony/dziewczyny przy boku. Jak można byćtaką podłą świnią??!! I miej tu pewność że cie chłopak nie zdradza...

chetnie wyjade do duzego miasta , tylko ze juz próbowałam znalesc prace w duzym miescie i nikt nie odpowiedział na moje cv nie mam nikogo znajomego , u którego moglabym sie zatrzymac do czasu znalezienia pracy , a na wynajecie mieszkania nie mam kasy......

Gość krzysztofa
A jakie masz wykształcenie??

Gość krzysztofa
Często tak jest. Może spróbuj kursu unijnego. Można sie przekwalifikować. Moja znajoma tak zrobiła. Na hotelarstwo poszła chyba 2 lata i na prace teraz. Nawet dobrze płatną. Lub opiekunka starszych w niemczech mozna duzo legalnie zarobic.

Gość krzysztofa
I jeszcze sie pokłociłam z kumpelą. Ale co mi z niej jeśli mam mnie za debilke?? Nic...

Gość krzysztofa
up