Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do lodówek grubasy

Zobaczcie oburzenie loch na temacie Laski Superfit ;D

Polecane posty

Gość do lodówek grubasy

żal wam dupe ściska zjadłybyscie teraz pol kilo kielbasy :D

Gość oj tam oj tam oj tam
nie spinaj się tak :)

Gość dzesia
a co tak przezywasz, widocznie jakaś dziewczyna z biustem i okragła pupą odbiła ci faceta albo dowiedziałas się że cię z taką zdradza i przyleciałas na forum sie dowartościowywać i upokarzać kobietki z bioderkami i cycami no cóż, jesteś żylasta i koścista, współczuję

Gość LAska superfit
no pocieszaj sie pocieszaj :D akurat jestem szczesliwa :) a moje kolezanki pulchne w moim cieniu i zazdrosne są :( ja mowie ogolnie! laski grube zakladaja takie grupy wsparcia ale racja, chude nie mogą sie smiac z grubych bo od razu zazdrosc ;d hahaha zazdroszcze wam wielkich ud i celulitu :(

Gość aqw&
Ja jestem szczupla a cycki mam i tylek tez. Nie trzeba byc obrosnietym tluszczem zeby miec kobieca figure ale takie glupie ipy z nadwaga jak ty tego nie pojma bo tluszcz im hamuje doplyw krwi do mozgu.

Gość LAska superfit
no wlasnie aqw no wlasnie, myslalam że normalnie tu pogadam ale mnie wieloryby zaatakowały na tamtym temacie :( jeszcze są na fejsie grupy typu "prawdziwe kobiety mają krągłości" :D dziwne,że chude laski nie marnują czasu na takie bzdurne stronki ja mialam kompleksy, że jestem za chuda, ale teraz juz nie mam, bo widzę,że w te kompleksy to by mnie otłuszczone maciory chciały wepchnać (z całym szacunkiem dla maciorek tych zwierzątek:))