Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przedmiot z ludzi

Panie. Czy nie wstydzicie się nadmiaru tłuszczu?

Polecane posty

Gość Przedmiot z ludzi
No ale przecież każdy to wie, że tłuszcz jest obrzydliwy Hipopotamico?:( Weź się w garść, doceń swoje ciało i zabieraj się za kształtowanie sylwetki!

Pewnie Przedmiot to kulturysta. Karzeł kulturysta. :D:D:D:D Zamknij mordę, umpa lumpie. 🖐️

Gość Przedmiot z ludzi
Dobra otylce! Spojrzałyście prawdzie w oczy! To teraz postanowienia i zapieprzać wytrwale trenować! Tylko na zdrowie Wam wyjdzie. Do widzenia.🖐️

Przedmiot z ludzi Jagoda369 ok dziękuję. Tradycyjna śpiewka. Szkoda, że Cię nie interesuje reszta ludzi. Takie egoistyczne podejście. " nie rozsmieszaj mnie. :D

Gość hipopotamica w plaszczu
Pytanie brzmialo 'czy nie wstydzicie sie nadmiaru tluszczu?'.Odpowiedz: nie ,nie wstydze. Do Ciebie nie dociera i trzeba udowadniac, ze nie jest sie wielbladem.

a bo ja wiem co utrudnia? Chyba trochę lenistwo i siedzący tryb życia a poza tym brak samozaparcia i słomiany zapał. Na diecie wytrzymam kilka dni, a potem ktoś mnie wyciąga na lody, albo mój zaprasza na obiad do restauracji i tak się kończy dieta. Ale nie jestem otyła, zeby mi to spędzało sen z powiek.

Gość przedmiot ona
Idę stad :o Nie ma sensu się kłócić.... Jeśli autorze nie akceptujesz kobiet z tluszczykiem - twój problem, bo ważne że one AKCEPTUJA SIEBIE!!! :D

Gość nadszyszkownik_Kilkujadek
Przedmiot ma wiele kochanek, a każda z nich ma imię zakończone na .jpg :classic_cool:

Przedmiot, a jaką Ty masz sylwetkę, że tak chętnie oceniasz? Pomijając to, że żadna kobieta przy Tobie szpilek nie założy, to pewnie jeszcze klatkę masz jak drzwiczki od zegarka, przyznaj się :-) Albo wyglądasz jak Frodo Baggins :-)

Gość siemastary
@parufka! привет! как дела ?

Odnośnie nadmiaru tłuszczu czy upodobań sylwetkowych to trudno się wypowiadać. Są mężczyźni, którzy lubią kobiety nieco bardziej krągłe, a są tacy, którzy lubią szczupłe. Z gustami trudno dyskutować. Tyle, że akurat ludzki nie ma żadnego prawa wymagać od kobiety wysportowanej sylwetki, bo sam wygląda jak dziad. Więc sam rusz dupę leszczu a potem zacznij wymagać.

Gość Przedmiot z ludzi
Nawet dzisiaj drogie Panie z nadmiarem tłuszczu. Wieczorem. Wypieprzać biegać, co najmniej 1,5 godziny. Po bieganiu tylko uzupełnić płyny i po prysznicu do łóżka.🖐️ Ale o czym my tu mówimy. Leniwe tzipska.:D🖐️

Gość Przedmiot z ludzi
Srogen, kafeteryjna fajeczko, wtłumacz mi proszę, oczywiście jeśli jesteś w stanie, na jakiej podstawie oceniłeś me klacicho? :classic_cool: Ja oceniłem kaszaloty, które widzę na ulicy, a Ty walisz internetową napinkę, walcz dalej. :O

Gość Przedmiot z ludzi
😘

Gość Przedmiot z ludzi
:classic_cool:

Gość Przedmiot z ludzi
:D

Gość Przedmiot z ludzi
Podobno nad morzem trwa niezwykłe zjawisko żerowania setek kaszalotów. Dlatego taka cisza nastała. 😭

Gość Przedmiot z ludzi
Asystentko, widać żeś nie za tęga, często asystujesz bosowi w biurze? Dla jasności, nie myślę o spotkaniach face to face. :classic_cool:

Gość Przedmiot z ludzi
Happy, a poza tym, masz idealną figurę, więc nie bądź taka skromna i w ogóle samokrytyczna, bo to aż nie przystoi.💤 Prosimy o ciszę. Proszę obserwować to niezwykłe zjawisko. Natura.😭

Przedmiot - e-e biorac pod uwage niby wymagane wymiary i wage i wzrost (szczegolnie panujace tutaj na kafe 😴 mam ok 8kg za duzo a moze i 10 kg do idealnosci mi daleko ale ja mam to w trabie bo i tak uwazam ze tylkiem krecic umiem o! tyle tylko ze dales przyklad 'biegania' a jak dla mnei to masakra dla wszystkich kobiet ktore maja ochote pocwiczyc i ladnie wygladac polecam cos co i ja trenuje http://www.youtube.com/watch?v=lOZDN1UnZ9U

ludzik, oceniam Twoją sylwetkę na podstawie tego, co widzę na ulicy, tak samo jak Ty. Taki onanista jak Ty nie wygląda zbyt męsko. Musisz więc leczyć kompleksy w internecie, gdzie nikt Cię nie widzi. W realu pewnie wszyscy padliby ze śmiechu :-)

Androgen - a powiedz w końcu jak to jest z celuljtem. Skoro to schorzenie to jakim cudem prawie go u mnie nie ma? :O