Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lunnnaaa

czerwona plama w uchu na małżowinie u 7 miesięcznego dz

Polecane posty

Gość lunnnaaa

możecie mi doradzić co to jest?? mały ma czerwoną taką mocną plame w uszku na małżowinie w tym dołeczku na środku, i czesto się łapie za to ucho. Tydzień temu byłam u lekarza jeszcze plamy nie bylo tylko ciąglę się łapie za ucho to lekarka powiedziała że zapalenia nie ma pewnie go świedzi czy coś, moż ema duzo woskowiny i tyle powiedziała a dzisiaj ta plama, pewnie pójdę z nów do lekarza choć widzę że ta lekarka ma mnie za panikare ale kurcze to moje pierwsze dziecko i dużo jeszcze nie wiem :( jak myślicie co to może być, miało któreś z Waszych dzieci coś takiego?? a może warto jeszcze poczekać z wizytą u lekarza już sama nie wiem :(

Gość cjhdjfhdjfhjh
moje dziecko, zreszta i jedno i drugie, w 7 miesiacu notorycznie zaczelo lapac sie za ucho. W 9 przestawaly. NIE WIEM czy to nie jest zwiazane przypadkiem z zabkowaniem albo po prostu odkrywali, ze maja uszy. Przy zapeleniu ucha jets ogromny bol. Sprawdz czy jak uciskasz przy uszkuto miejsce na styku z glowa (przy koncu policzka) to czy Maly placze. Jak nie to mysle, z nie masz sie czym martwic. A plamka powstala pewnie dlatego, ze Maly za uszko ciaga.