Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama122011

sposób na cholerny ból zęba

Polecane posty

Gość mama122011

odkąd urodziłam niecały rok temu moje zęby są w fatalnym stanie, ciągle mam nawracające bóle zębów.do dentysty nie mam sie jak wyrwać przy małym dziecku. od wczoraj tak mnie zęby nawalają że juz sily nie mam zadne tabletki nie pomagają, macie jakies sposoby na to?

Nie bardzo rozumiem - bolą Cię WSZYSTKIE zęby? :-O Czy masz po prostu próchnicę??? jeśli to drugie, to MUSISZ znaleźć możliwosc wyleczenia ich, nawet przy malutkim dziecku.

Gość mama122011
nie wszystkie z tyłu kilka, strasznie mi sie zepsuły po ciąży

Gość musisz znaleźć czas na
dentystę, bo pewnie nastąpiło duże odwapnienie przez ciążę i jak będziesz zwlekać, to polecą jeden po drugim. Kiedyś przecież mąż wraca z tej pracy. Więc jedź w nocy na ostry dyżur stomatologiczny. Z bólem na pewno cie przyjmą

Kobieto, bez jaj, idź lecz, przecież to samo nie przejdzie. Mozesz zlikwidować ból tablekami, ale ząb będzie sie nadal psuł. Potem kanałowe arbo wyrywanie :-( Ja wolałabym przez tydzień suchy chleb jeść i wode pić albo nie kupic sobie nowej kiecki (przy załozeniu, ze nie masz kasy), ale zęby musialyby być wyleczone.

Gość cjhdjfhdjfhjh
dentysta. Tu nie ma wyjscia. Ja tak kiedys zwlekalam, tez po ciazy. Skonczylo sie na kanalowym, ktore wspominam jako traume. Od tamtej pory przy minimalnym bolu zeba biegne do dentysty. Radze isc do stomatologa jak najszybciej

Gość Andzia z parku
Kobieto, samo Ci nie przejdzie, niestety. I nie tłumacz, że nie masz czasu, tylko dzwoń do dentysty i umawiaj się na wizytę. Jak się boisz, to bierz znieczulenie i wylecz te zęby! Tabletki na taki silny ból nie pomogą, niestety. Jak już to na chwilę. Dzwoń do dentysty!!!

Gość mama122011
nie to nie chodzi o pieniądze bo moglabym isc nawet prywatnie a mąż pracuje do wieczora, dziś w nocy dosłownie spałam 2h a teraz jeszcze sama z dzieckiem jestem, teraz spi a ja próbowalam sie na chwile polozyc i zdrzemnąć i nie dam rady :(((

Gość doomdosaa
kanalowe wspominasz jako traume..no bez jaj:O

Gość fluffy duffy
ja bym poszla do dentysty nawet z dzieckiem, zawsze ktos w rejestracji popilnuje czy zajmie dziecko na chwile zdrowe zęby to podstawa, bedzies zwlekac to sie pozegnasz i bedziesz musiala rwac jeden za drugim:O

Gość Andzia z parku
Dzwoń do dentysty! Nie wymyślaj przeszkód, bo lepiej NIE będzie. Może ktoś z Twoim dzieckiem zostanie, albo umów się na wizytę wieczorem. Są dentyści, którzy przyjmują późnym wieczorem - koleżanka szła kiedyś na 21.

Gość WandaCCC
Udaj się do dentysty, bo jak będziesz musiała mieć leczenie kanałowe to nic długotrwale Ci nie pomoże. Ale jeśli szukasz czegoś na uśmierzenie bólu to weź Gardan: https://adamed.expert/product/gardan/ . Gardan działa na mnie niezmiennie, zawsze bardzo skutecznie. Jest bardzo silny ale możesz go dostać bez recepty.