Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minussiedem

Od porodu schudłam 7 kg, ważę 45 kg, dlaczego moja waga ciągle spada???

Polecane posty

Gość Minussiedem

Wyglądam jak wieszak, ale mam duże piersi bo karmię piersią. Jem normalne porcje, co 3 godziny coś chrupię. Ale moja waga spada w dół, wyniki mam super, tarczyca też. Czy to przez to, że wszystko robię w domu, sprzątam, gotuję, prasuję, zajmuję się dwójką dzieci, chodzę na spacery itd. Maluszek ma tylko 2 miesiące, a ja znikam....Co robię nie tak?

Gość MasterKing
Też tak miałam ! Wydaję mi się, że to przez karmienie piersią, jak skończyłam karmić przybyło mi parę kg.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
przestan karmic piersia,dziecko wysysa z Ciebie wszystko cozjesz

Dlaczego ma przestać karmić? Ja karmiłam rok i jakoś żyję a też bardzo schudłam jak karmiłam ale jak skończyłam to wróciło parę kg i teraz ważę tak jak przed ciążą.

Gość hsjhxdaadDX
podejrzewam że ciąży za dużo nie przytyłaś bo skoro Ci zleciało 7 kg a ty ważysz 45 to ile przytyłaś w ciąży??/ pewnie nie wiele to dlatego lecisz po porodzie

Gość betka88
a jakiego jestes wzrostu

Gość Minussiedem
Mam prawie 170 cm wzrostu. Karmienie piersią jest cudowne, więc nie zamierzam go przerywać, ale waga...Chyba zostanie ze mnie drabina po roku:)

Moze postaraj sie jesc np 7 posilkow w ciagu dnia, wiecej miesa, i zdrowych rzeczy? Jakies zupy, chocby podwojny obiad.

Gość ja tam miałammmmmm
Przed ciąża 54, do porodu 63, po porodzie 56 i potem waga jak szalona leciała w dól mimo, ze jadłam multum nawet w nocy Pół roku po porodzie ważyłam 46 kilo i już zaczynałam sie martwić, ale na tym stanęło... Z tym że ja nie karmiłam, w ogóle.... Lekarka mówił że poziom hormonów po ciąży wracał do normy stąd te spadki wagi, niektóre tyją, ja chudłam...