Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kim26

Zgorzel zęba -pomocy!!

Polecane posty

Gość kim26

Podejrzewam zgorzel zęba, ząb był leczony w ubiegłym roku, ale mimo dbania o higienę jamy ustnej czuję nieprzyjemny zapach miedzy górną 4 a 5. po przeczytaniu kilku postów w necie doszłam do wniosku ze to pewnie zgorzel. Nie boli ale śmierdzi. Jestem załamana bo prawdopodobnie oznacza to leczenie kanałowe. Jako dziecko miałam już kiedyś ząb leczony kanałowo i strasznie mnie to bolało. Nie sadziłam ze jeszcze kiedyś mnie to czeka. Muszę udać się do dentysty, ale czy leczenie zgorzeli zęba kanałowe ze znieczuleniem może być bezbolesne????????????????? tak bardzo się boję że będę przechodzić taki straszny ból podczas leczenia :((((((((((((((

Gość trollo
oczywiście; nie idź do dentysty, posiedź na kafe. A zgorzel w międzyczasie sama się wyleczy. Nie pojmuje takich ludzi Co byś tu nie wyczytała to i tak musisz iść do lekarza. I gwarantuję Ci, że leczenie kanałowe wykonane przez przyzwoitego lekarza zgodnie ze sztuką jest niemal bezbolesne

Gość aućććc
miałam zgorzel, tylko, że mnie bolał ząb srasznie ale to strasznie i po oczyszczeniu zęba nie raz nie dwa a kilka razy musiałam chodzić potem długieeee leczenie zęba kanałowo i już narazie mam problem z głowy, jak mi czysciła zęba to może i bolało ale mnie już było wszystko jedno jak miałam spuchniętą buzię i ból taki że można zwariować. wspólczuję Ci ale nie masz wyjscia marsz do dentysty bo może pojawić się ból a tego nie życzę