Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Perfecta

JAMINIK I YORK

Polecane posty

Mam pytanie , może coś doradzicie, mam jamnika 12 letiego suczke. za miesiac zamierzam wziac do domu 2 miesiecznego yorka. myslicie ze psy sie dogadaja? ma ktos podobna sytuacje? prosze o odpowiedzi :)

Gość picador
a który ma cie posuwać ?

Na to nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Mysmy wzieli szczeniaka i nasz 11 letni pies go zaraz zaakceptowal. Brat meza tez wzial siostre naszego szczeniaka i jego stara suczka go nie znosi, bo mala chce sie ciagle bawic, a ona chce miec swiety sookoj i na mala warczy jak tylko ja zobaczy....

ogarnij sie dziecinko ;) pytam powaznie i oczekuje powaznych odpowiedzi, a jezeli masz cos ze soba nie tak to lepiej sie nie wypowiadaj , jezeli masz pisac takie głupoty ;)

Na to nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Mysmy wzieli szczeniaka i nasz 11 letni pies go zaraz zaakceptowal. Brat meza tez wzial siostre naszego szczeniaka i jego stara suczka go nie znosi, bo mala chce sie ciagle bawic, a ona chce miec swiety sookoj i na mala warczy jak tylko ja zobaczy....

aj kurcze.. moja niby inne psy akceptuje tak jsli ktos przyjdzie do nas czy cos :) ale ciekawe jak to bedzie tak na dłużej...

Pies szwagra tez uwielbia naszego starego psa, ale ani naszego, ani ich szczeniaka nie toleruje. Szczeniak jak to szczeniak - gryzie, atakuje, bawi sie ciagle, a tego pies, ktory do tej pory mial spokoj nie musi polubic....

No niby tak... aj troche sie boje tego ich spotkania. :((( jedyne co mnie pociesza to jest to że oba psy bedą rasy małej, gorzej by było gdyby był to owczarek niemiecki i york . tak mysle..