Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lunna98

Czy można tak zajsc? śluz ...

Polecane posty

Gość Lunna98

Byłam u znajomych na wakacjach i tam był siostrzeniec ich też , leżeliśmy na łóżku przed laptopem , poszłam do ubikacji i po minucie wróciłam , leżał na moim miejscu , przesunął się i ja się położyłam. I chciałam zapytac, bo wątpie żeby go podnieciło czytanie na internecie o gta , a ja tym bardziej nie xD ( leżeliśmy na brzuchach dlatego pytam ). Pytałam tej znajomej to ona mówi że śluz to ma znaczenie tylko podczas sexu i wgl to dopiero mi się okres skończył niedawno ( to było w 9 dniu cyklu ) i nie mogłabym zajsc , moglibyśmy nawet nago się przytulac i nic. Ale nic o śluzie prawie nie powiedziała , on był w bokserkach , ja miałam spodenki , majtki i wkładkę na której było tylko trochę śluzu i nie wyglądał na płodny ( taki żółtawy troche ) a na spodenkach i majtkach tylko ślad po starym śluzie miałam bo czasami nie miałam wkładek i się zabrudziły. No więc śluz by był dopiero gdyby on się podniecił? I czy mógłby przesiąknąc na tą kołdre , cienkie miał te spodenki więc się boję , a tak bezpośrednio nie siedziałam pochwą tylko jak już to tym miejscem gdzie włosy są pod ciuchami mogłoby dotknąc , więc jak to jest? proszę o długie odpowiedzi a nie " nie jesteś w ciąży " i tyle , tylko chciałabym coś wiedziec już na przyszłosc

Gość Lunna98
I jeszcze ta znajoma mówiła że jest pewna bo ma w tym doświadczenie ( ma 34lata i rocznego synka ) , więc mnie trochę uspokoiła , a ja jestem tylko ciekawa czy tak możnaby , czyli śluz przez bokserki na kołdre i by przesiąknął moje suche ;x w 9 dzień