Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niedoświadczona21

czy ciąża jest wykluczona?

Polecane posty

Mam spory problem.. pomożecie mi to jakoś zinterpretować? 5.06 była miesiączka, normalna, 28.06 stosunek przerywany,17.07 wykonałam bete hcg wynik poniżej 0.1 ale badanie wykonywałam w czasie 'niby' miesiączki. Niby, bo krwawienie było mniej obfite i trwało krócej. Bóle podbrzusza dalej pozostały, wrażliwość sutków też. Wczoraj wykonywałam kolejny już test płytkowy, wynik negatywny. Tygodnie ciąży podobno liczy się od ostatniego dnia miesiączki, byłby to więc już 7/8 tydzień. Czy betę i wynik tego zwykłego testu mogę uznać za wiarygodne? tydzień temu w poniedziałek byłam jeszcze u ginekologa, podobno wszystko wygląda idealnie, normalne zmiany pomiesiączkowe, ale martwi mnie fakt, że ginekolog u którego byłam krótko po możliwym zajściu w ciąże widział nadżerkę, której teraz pani nie widziała..może obraz był za mało wyraźny.. pomóżcie, dajcie jak najszybciej odpowiedź, nie wiem czy mogę w czwartek spokojnie wyjechać..

dodam jeszcze że od roku leczę się na refluks żołądka, ostatnio objawy się wzmocniły.. robiłam pełno badań z moczu aby wykluczyć problem z układem moczowym i zwykłe usg żaby wykluczyć problemy z jelitami.. lepszych wyników chyba mieć nie można..