Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metaxia

sukienka ecru na wesele?

Polecane posty

Gość metaxia

Witajcie, mam do Was wielkie pytanie, otóż w najbliższym czasie wybieram się na slub i wesele do znajomych mojego przyszłego M, ale mam problem z sukienką kiecka, w której chciałam iść jest w kolorze jasno-kremowym i nie wiem, czy wypada... Wstawiam też bezposredni link do niej, zebyście wiedziały jak wyglada Bardzo proszę o szczere opinie, czy moge w niej iść, czy niekoniecznie http://zapodaj.net/216aab63f3d2c.jpg.html Pozdrawiam

Wiesz, ja bym się mimo wszystko nie odważyła założyć na czyjś ślub sukienki w takim kolorze. Nawet gdyby nikomu to nie przeszkadzało, chociaż nigdy nie wiadomo naprawdę, to ja nie czułabym się do końca komfortowo, wiedziałabym, że coś jest nie tak...

nie nie, to zdecydowanie nie jest sukienka na wesele... chociaż bardzo ładna, ale nie na taką okazję. w stilago masz duży wybór całkiem ładnych, oryginalnych sukienek. ceny nie jakieś tragiczne, rozejrzyj się, powinnas trafić coś odpowiedniego.

Gość klaudia1617
nie za bardzo...a jakby panna mloda tez taka ubrala? teraz to roznie bywa...bylo by Ci glupio:)