Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam cie Robert

johnzotwocka gdzie jestes????? odezwij się.

Polecane posty

Gość duch cafe
Witam WOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!! "zguba" się odnalazła.Jesteś bardzo popularny i masz faktyczne fanki.Wiesz kogo mi przypominasz?? Szukanie w dziury całym też takie analizy punktowe czynił.A może jestes nim??Nie istotne lubiałem go czytać jakoś nie widzę go ostatnio.Powodzenia w dalszych dysputach cafeteryjnych. stanowczy lecz silny uścisk dłoni. :)

Gość Izabela Łęcka 32
No właśnie patrzę, żeś Duchu na pomarańczowo, dwa razy patrzę i oczom nie wierzę :D

Gość duch cafe
Psia kość zakochała się moderatorka i tak okazuje podryw :D:D:D

Gość Izabela Łęcka 32
eee, nie, nie wierzę :)

Gość duch cafe
I moje wspaniałe sentencje musze odtwarzać w pamieci:O:(

Gość Izabela Łęcka 32
Ja mam w notesie ;)

John pokazał klasę:) co mnie zresztą nie dziwi :) Potwierdził, że jest inteligentnym mężczyzną i nie wdaje się w głupawe pyskówki ;) John :):):)

Gość duch cafe
RudaRudaRuda1111--nie znalem Johna wczesniej lecz na mailu otrzymałem takie same zdania o nim co Ty mówisz.

Gość duch cafe
awsze można znaleźć człowieka wokół siebie, któremu warto podarować kilka swoich cennych, a wartościowych dla niego chwil. Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca. samotność bardzo okrutna jest ,wdziera sie niespodziewanie i niszczy zywy organizm. Kobieta zmienną jest,nie należy ja rozumieć,tylko przyjmować taka jaka jest

Gość duch cafe
sam sobie znalazłem i wkleiłem. :P

duch cafe :) ja z miałam okazję Johna poznać na pewnym topiku, który dość długo prowadziliśmy. I nie zamierzam tu go bronić, czy wychwalać. Po prostu fakt jest taki, że jest to człowiek, którego poziom widać już po kilku zdaniach i nie jest kimś, kto plecie trzy po trzy, byle naprodukować jak najwięcej tekstu.

Gość duch cafe
dałaś mu ? :)

Gość duch cafe
Rucham psa jak sra 😴

lubię takie aforyzmy :) ten jest jednym z moich ulubionych "wolność osiągania szczytów własnych możliwości nic nie znaczy, jeśli nie chcesz dać z siebie wszystkiego" C. Powell

Kapitan :) mnie takie prymitywne zaczepki kompletnie nie ruszają ;) widzę, że Ci się spodobały aforyzmy ducha ;) a ten, który ja wpisałam :) jest po prostu niezwykle motywujący :)

Gość zbanowali dziada
przecież to duch :O

Gość jesteśmy pomarańcze a nie
pomidory! ośla pało!

Gość Szeroka nie w barach
Wybacz mu, starość we łbie mu jebie, żona już nie może i nie daje, musi znaleźć gdzieś ujście swoich napięć :D

Gość jesteśmy pomarańcze a nie
oki pomarańczo, to dlaczego duch nie wytrzepie siurka jak go tak ciśnie tylko wyżywa się na innych?

Kapitan :D a to nie wiedziałam, że duch to Ty. ja tu na kafe nie za często się udzielam i w zasadzie w większości tylko zerkam z nudów, Więc czuję się usprawiedliwiona, że nie wiedziałam :D

Gość .Zulluss.
o i Ruda się pojawiła:))

Ruda dziś sie dowiedziałem że bogu ducha winny jestem i zbanowali :DNo cóż takie czasy nastały,modki tylko taki sposób mają na poznanie.Załozyła temat o wielkiej ❤️ do mnie nie reagowałem więc trach i po kłopocie.Myśli pójdzie na redakcje kajać sie i moze coś wykiełkuje z tego :D