Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam cie Robert

johnzotwocka gdzie jestes????? odezwij się.

Polecane posty

Gość johnowa
Czego ja się tu dowiaduje???? Vera ktory to miesiac ? !

Gość johnowa
Pól roku nosisz to dziecie pod sercem!!!!????john wie czy nie? Chłopiec czy dziewczynka?

oj john co Ty z nami zrobiłeś.............? żeby tyle kobitek w sobie rozkochać..................a teraz myślisz co tu zrobić...........i której ulec.....hmmmm

Gość johnowa
Ach no pisałas :) piękne imię wybrałas vero

oj johnie................gdzie jesteś? bez Ciebie nie mam sexu................rozpal mnie....................tak Cię pragnę i tęsknie za Tobą.......;((

Gość life is good :)
Ciekawe czy john wie o istnieniu tego tematu :D :classic_cool: niezłe ekstazy z nim miałam, cyber sex z jego fantazją zawsze kończył się mega orgazmem :D Nie wiem czemu on jest z żona skoro ta jest akseksualna:o a on ma fantazje i potrafi zaspokoić nie jedna kobietę

life is good.......zgadzam się z Tobą w 100%.............przeżyłam z nim to samo.............po co mu taka żona.............tutaj już ma niezły harem:)

Gość lsniaca muszeleczka
Ooo i ja mam to samo gdy pisuje z johnem:D nie wiem czemu tylko szuka kobiety w swojej okolicy :o jak tu na kafe *każda* go pragnie:D jest bogiem seksu i namietnosci:D jego opowiadania czytam do dziś :D *prawie każda:D

taa, kiedys twierdził , ze nie rozwiedzie sie z zoną , bo jest ok;-) ma z nia chyba dwójkę dzieci;-)

Gość Mistrz dla Małgorzaty
Kimkolwiek i gdziekolwiek jesteś Johnzotwocka, dzięki Twoim zaufanym przyjaciółkom, cały świat wie o Tobie już wszystko. Zaraz też któraś wstawi Twoją fotkę, mam tylko nadzieję, że nagą, to się porównam, czym gorszy :(

Gość panna z wioski
Prawdopodobnie nie wysłałas mu zdjęcia stopek, nożek :D john jest feszysta kobiecych nóg :D wiem jak on wyglada, pisal do mnie :)

Gość i jak wygląda
jak wygląda??

Gość panna z wioski
Kutas jego jest potężny :D :classic_cool: a jak na swoje lata dobrze się trzyma :) ale nie jest w moim typie :(

Gość i jak wygląda
a kto jest w Twoim typie, to chociaż będziemy wiedzieć jak nie wygląda

Gość i jak wygląda
właśnie, wrzućcie fotę, chociaż samego kutasa, skoro taki wielki, to dajcie oczy nacieszyć

Gość ktoś incognito
Sucz, kłamczucho, ja ci wysłałem Fotełe całkiem niedawno (4 lipca) tylko ciiiii

Gość panna z wioski
Nie zdjęcia nie pokaże. On jest dla wybranych ❤️ napiszcie do niego. Ja już nic więcej nie powiem o nim 👄

Jestem jestem :) Nie było mnie :) sezon urlopowy... do tego trochę pracy i róznych przemysleń... jak sprawdzić to przesiaduję na forum okresowo a potem zarzucam najakiś czas działalnośc by znów powrócić :) czas rozprawić sie z mitami :) 1. Jedyna ściema to, że w danej chwili pisuję tylko z jedną... cóż... tak naprawdę chętnych do pisana w danym czasie jest 2 lub 3 i najczęściej zostaje 1 poważna a reszta pisywała dla żartu i sama się "wykrusza"... no a poza tym to nie jest żaden związek i chyba "wierność" internetowej rozmówczyni nie bardzo obowiązuje ;) Wszystko co poza tym pisuję w mailach do zaufanych osób to prawda 2. Nigdy nikomu nie pisałem, że się zakochałem i że jest jedyna... kto rozmawiał ze mną na poważnie wie w czym rzecz i dlaczego nie mam zamiaru zostawiać żony i kogo oraz czego szukam w kontaktach internetowych - na pewno nie miłości i z góry wykluczam zagubione kobiety szukające uczucia... kto chce może do mnie pisać, kto uważa, że jestem dwulicowym skurwysynem nie do końca wie kim jestem, ale takie jest prawo do własnego zdania... pozdrawiam wszystkie fanki moich opowiadań ;)

Gość Izabela Łęcka 32
John a nie denerwuje Cię to, że tyle tu różnych bzdur czy nie bzdur napisano o Tobie?

myślę że ma to głęboko w poważaniu i ma rację trzeba być idiotą, żeby przejmować się wpisami na kaffe 🖐️