Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale brech hahahhaaa

Patrzcie na wiesniarstwo Toksycznej jak ona dzieci okaleczyla imionami

Polecane posty

Gość Ale brech hahahhaaa

cytuje jej fragemnt wypowiedzi przypalowej za wszystkie zywota: ... moja znajoma ma corke Antonine, i Ja osobiscie zrwacam sie do malej Tosik, Tofik i lubi to bardzo ,bo to takie piszczotliwe wedlug mnie okreslenie Moje najstasze blizniaki rowniez mają charakterystyczne imiena nie polskie, corka Luana(wolamy na nią Lulu,lub same Lu) a syn Massimiliano (Maxik,Maxio )Inni sie krzywią , ale dzieci nie mają urazu do imion.Meza syn ma po nim tak jak ojciec czyli Roger ,wiec jest Roger Junior i senior Myslalam ze glupsza to ona nie moze byc ale aby tak nad dziecmi sie pactwic nazywając je ponizająco to jest skandaal.Toksyczna,dalas popis wiesniactwa, bardziej wsiowatych imion dzieciom juz nie moglas dac, nie no szaajsss hahahahhaha Ja gdybym tak sie nazywala to matki bym sie wyrzekla ://// Dawac tutaj kolejne debilki jak nazwaly swoje dzieci w okropny sposób

Gość 43w3ww
Julcie ,Majki,Dzesiki,Jasie,o wielej bardziej do obrzygania są

Jeśli nie mieszka w Polsce, to nie widzę nic złego w takich imionach.

uuuuuhuhu?! Jaki mnie zaszczyt siegnąc że mnie i moje dzieci tutaj celebrujesz zakladając osobny topik, no popatrz, tak cie przypiliło ze az musialas osobny wątek zalozyc?cos chcesz na uspokojenie? Syn mial byc Matteo,już lepiej?wez sobie zażyj w wiekszej dawce estazolan bo paliptacji serca dostalas najwyrazniej Bliziaki ur. sie we Włoszech i mieszkaly tam ponad 9 lat, wiec to nie zadna moja fanaberia wychyleniowa sie z wyróznieniem dzieci tylko normalne imiona w tamtych rejonach.Przedstawiają sie zdrobniale jak pisalam Ave paskudny smarkaty dwunożny stworze

Gość Zosie,Marysie,
Adasie, jasie, kuby są gorsze o wiele

Nie podobają mi się w/w imiona, ale nie mam potrzeby wyśmiewania się z innych. Pomarańcze a jak wasze dzieci mają na imię? Zdradźcie mi te cudowne "niewieśniackie" imiona?

scarlet,nie dziwie sie ( :D) corki imie tez mi sie nie podoba :p syna obojetne, ale to mąż decydowal i wybieral, bo dalam mu wolna ręke wiec jak postanowil tak bylo mimo ze w córy imieniu nigdy sie nie lubowałam :)Przy dowch mlodszych corkach juz moj glos był niepodważalny

Gość fajne zdrobnienie
Tosik, Tofik, mile zmiękczenie nawet

Oj tam, idzie się przyzwyczaić :) Mojej młodszej też mąż wybierał imię - popularne, uniwersalne i nie budzące większych emocji (Karolina), średnio mi się podobało, ale teraz nie wyobrażam sobie żeby mała miała inaczej na imię :P Toksyczna jeśli można wiedzieć, ile masz dzieci? Bo mniemam, że co najmniej czwórkę? :)

Gość fajne zdrobnienie
choc zapewne u nas zagraniczne im. to sie mogą wydawac szpanerskie takie jak Bryan ,Dzulia,ale w innych panstwach to chyba normalne bez szpanu

Gość się wypowiem, a co!
Ze wszystkich imion, jakie znam, najbardziej podoba mi się imię Maciej :) Od dziecka mi się podobało i mój synek tak ma na imię. Następny będzie Michał, a jeśli dziewczynka, to chciałabym ją nazwać Alicja. :) O! ;) Jeszcze się nigdy nie udzielałam na topicach o imionach, to tutaj mogę. :P Natomiast jakoś nigdy, niczyjego imienia nie rozpatrywałam w kategoriach czy mi się podoba czy nie, bardziej na osobę patrzyłam i czasem tak jest, ze jakieś imię mi się źle kojarzy, bo nosi je osoba wredna :P

scarlet ja mam 4 ,choc bylam "tylko" 3 razy w ciązy, pierwsze z pierwszego związku mam blizniaki (16 l.) pozniej juz z obecnym mezem narodzila nam sie cora ( 8l. ) i najmlodsza (ponad 3.5,) . Równiez meza dwoje dzieci z jego poprzedniego zwiazku mieszka z nami od dobrych kilku lat(juz nastoletnie)ale to nie moje biol,choc traktuje jak wlasne "fajne zdrobnienie "Blizniaki ur sie nie w pl i wiele lat mieszkaly tam gdzie sie ur. wiec nie ma mowy o żadnym wiesniarstwie czy "szpanerstwie" bo to są normalne imiona Ital.. tak jak tutaj w Pl u nas Katarzyna czy Anna , i tyle ,bez zadnej nonszalancji

Gość bjdsjkds;lccz
ales ty autorko głupawa oceniaj sobie swoje wybory a nie czyjeś pochwal się swoim imieniem, dzieci pewnie nie masz, bo sama jesteś dzieckiem

No to hardkor :D A odnośnie imion, to fakt że źle kojarzą nam się imiona, które noszą jakieś konkretne, nielubiane osoby :P

Gość a srulki to co??
Julcie, srulcie, tez są okrotpne i jakos wiekszoscz was tak zapewne dzieci nazwala.Roger i Maks kojarzy mi sie z psem tak samo jak Tofik ,czyzby zbieg okolicznosci?ale twórcze :classic_cool:

Gość bjdsjkds;lccz
a ty jak masz na imię? nie srulka czasem?

Gość bjdsjkds;lccz
a może sralka?

Gość szaaaszzzz....
moja koleżanka ma na imię Janina, ale żeby było bardziej po amerykańsku jej imię piszę się przez "Y" powaga:) nawet ma tak w dowodzie :D

Gość bjdsjkds;lccz
poooowaaaażnieeeeee?

Przeciez to normalne imiona jak na włoskie warunki. :D Co za wieśniak się dopierrdala. :D Wiochą natomiast jest nazywanie dziecka Dzesiką, Samantą, Oliwierem, Kewinem czy Brajanem kiedy mieszka się w Polsce. Tylko polska patologia nazywa swoje dzieci imionami rodem z hamerykańckich seriali. 🖐️

Gość to i ja cosik powiem
Toksyczna, to szczerze powiem, że myślałam, że masz mniejsze dzieci - tak do 10 lat. nie wiem w sumie skąd to przekonanie, ale tak mi się jakoś ubździło w głowie. Imiona fajne - zwłaszcza, że z tego co piszesz, to po prostu mają imiona adekwatne do "pochodzenia". To taj jakby się dziwić, że ktoś kto ma korzenie w Argentynie daje na imię Jose... No ale trzeba mieć w głowie coś więcej niż siano, żeby pewne rzeczy zrozumieć.

Gość dgvncn
bardzo ładne imiona.

Gość to i ja cosik powiem
A i mój najmłodszy syn miał być Maciej, a jest Maksymilian :) Także rąsia ;)

Gość jollandzia
Autorko ty bezrobotna aferzystko,zajmij sie swoim zyciem. gowno ci do tego,jak kto nazwal swoje dzieci

Gość nawqt w tym musiala sie wyroz
Nieznosze tej Kobity co w domu musztruje kazdego po kolei,i nie dziwie sie ze pierwszy facet od niej zwiał,jakim cudem drugi wytrzymuje??dzieciaki na 18 ur uciekną z tego woja,ale imiona normalne nie Polskie, jak sama pisala,widac ze nie ma tej Polskiej smykalki łagodnosci tylko despotyzm.

Gość takie na pokaz
jak zwykle patrzcie i podziwiajcie,takie na pokaz

problem z wyśmiewaniem się z nietypowych imion to chyba tylko w Polsce, autorka topiku to się dopiero popisała - gratulacje!

Gość fakt faktem
że niektórzy przeginają. Znam dziewczynę o nazwisku Kupka i nie byłoby to może jakieś śmieszne gdyby nie fakt że ma na imię Sylwanna. Znam też Erykę Kaszanę. Unieszczęśliwianie dzieci śmiesznymi imionami powinno być karane. Co do imion Toksycznej skoro rodziła we Włoszech to nadała włoskie imiona, gdyby dała Stasiu czy Mieciu wtedy dzieci naraziłaby na śmieszność wśród równieśników jak u nas Dżordż, Dżesika czy inne dziwolągi

tylko jakie imię pasuje do nazwiska Kaszana? może Anna? Jakby ludzie czasem pomyśleli zamiast zacząć się wyśmiewać z czyjegoś imienia to by się wszystkim lepiej żyło...