Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LEx LEx

Problem z sexem

Polecane posty

Gość LEx LEx

Witam. Mam pewien problem który napawa mnie niepokojem.Otóż dotyczy on sexu z moją nowa partnerką.Wcześniej byłem w długoletnim związku i sex był wspaniały.Na poczatku robiliśmy to 3-4 razy dziennie.Bywało że potrafiliśmy się kochać pieścić nawet 3 h.Nigdy nie miałem problemu ze wzodem.Kiedy zaczelo nam sie pod gorke w zyciu i sex na tym ucierpial.Ale mimo wszystko sex byl dlugi i zaspokajajacy obydwie strony.Kiedys nawet padlo zdanie ze wszystko nie jest miedzy nami w porządku,ale sex jest cudowny.Poznalem niedawno cudowna kobiete.Piekna zgrabna moj ideal.Jest we mnie bardzo zakochana i tu zaczał sie dramat.Po pewnym czasie zaczelismy uprawiac "sex".Po 2 minutach wytrysnalem,probowalem drugi raz to samo:(.Doszlo do takiego stresu ze juz w ogole nie chcial osiagnac wzwodu.Na drugi dzien byo jeszcze gorzej przy chwilowym podnieceniu stal jak...a potem po wlozeniu opada.Nawet podczas loda robil sie flakJestem zalamany ta sytuacja.Ona jest bardzo czula bardzo kochana mowi ze nic sie nie stalo a ja czuje sie jak niecałkowity facet:(.Jestem zalamany tą sytuacja i im więcej o tym myślę, tym bardziej odrzuca mnie od zbliżenia.Ja sie bardzo zakochalem w niej,bardzo mi na niej zależy.

Gość kulejka
zapewne stres

Gość Kurka Wodnaaaaa
"Po pewnym czasie zaczelismy uprawiac "sex".Po 2 minutach wytrysnalem,probowalem drugi raz to samo" a przy poprzedniej partnere kiedy miales wytrysk?po Tym co piszesz sex Was trwa nawet 2 h...widocznie Twoja obecna partnerka tak Cie bardzo podnieca,ze szybko wytrysk masz czyli podniecasz sie:P:P:P szkoda mi dziewczyny bo nie ma DOBRZE

Gość LEx LEx
Z poprzednia partnerka bywalo roznie spontanicznie.Czasem stosunek trwal 20 min, czasem prawie godzine.Mowie o penetracji nie wliczam w to sexu oralnego i pieszczot.Zdarzaly sie stosunki trwające 5 minut,ale to bardzo sporadycznie,raz na parę miesiecy.

Gość moj facet tak ma
i to po 4 latach razem, mowi ze bardzo go podniecam

Gość jdkdhfwb
spróbuj z byłą:)