Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmie psiaki kocięta ptaszki

Piekna, czy tak jak prosilem byłas ...

Polecane posty

nasze uczucie było wyjątkowe, delikatne i subtelne jak mgiełka, a silne i trwałe jak skała, szlachetne jak diament i kolorowe jak kwiat... było jedyne w swoim rodzaju myslalem ze tak bedzie zawsze, bo to jest takze wazne i dla Ciebie ale NIE! - Ty musiałas je zniszczyc, zdeptac... ciekawe czy takim uczuciem obdarzy Cię którys z Twoim licznych facetów (z portalu randkowego, zycia realnego i kto tam jeszcze wie skad:() ?...

Gość cisco_kuperek
Podrzucam dzisiejszy rozkład jazdy na Zone Romantica - można się zasugerować :D 00:00 Pokraka - telenowela odc. 35 03:30 Smaki i namiętności - magazyn kulinarny odc. 12 04:20 Nigdy więcej - serial obyczajowy odc. 23 10:00 Do diabła z przystojniakami - serial obyczajowy odc. 172 12:00 Kocham cię na zabój - telenowela odc. 45 14:00 Dzikie serce - telenowela odc. 52 21:00 Kobiety - serial obyczajowy odc. 24 22:00 Braterska spółka - serial kryminalno-komediowy odc. 1

dla Ciebie Piekna :( ❤️ Nie opuszczaj mnie każda moja łza szepcze, że co złe się zapomnieć da. Zapomnijmy ten utracony czas, co oddalał nas co zabijał nas i pytania złe i natrętne tak - Jak? - Dlaczego? - Jak? Zapomnijmy je. Nie opuszczaj mnie. Nie opuszczaj mnie. Nie opuszczaj mnie. Ja deszczowym dniem Ci przyniosę z ziem gdzie nie pada deszcz pereł deszczu sznur, jeśli umrę, z chmur spłynie do twych rąk światła złoty krąg i to będę ja. W świecie ziemskich spraw miłowanie twe będzie pierwszym z praw, królem staniesz się a królową ja. Nie opuszczaj mnie. Nie opuszczaj mnie. Nie opuszczaj mnie ja wymyślę ci słowa, których sens pojmiesz tylko ty. Z nich ułożę baśń jak się serca dwa pokochały na przekór ludziom złym. Z nich ułożę baśń o królewnie, co zmarła z żalu, bo nie poznała Cię. Nie opuszczaj mnie. Nie opuszczaj mnie. Nie opuszczaj mnie. Przecież zdarza się, że największy żar ciska wulkan, co niby dawno zmarł. Pól spalonych skraj więcej zrodzi zbóż niż zielony maj w czas wiosennych burz gdy księżyca cierń lśni na nieba tle i z czerwienią czerń nie chcą rozstać się. Nie opuszczaj mnie. Nie opuszczaj mnie. Nie opuszczaj mnie. Nie opuszczaj mnie już nie będzie łez, już nie będzie słów. Dobrze jest jak jest tylko taki kąt mały kąt mi wskaż, gdzie twój słychać śmiech, widać twoją twarz, chcę gdy słońca krąg wzejdzie- być co dnia cieniem twoich rąk, cieniem twego psa. Nie opuszczaj mnie. Nie opuszczaj mnie

Gość :) ehhhhhhhhh
:)