Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erferferef

CZY PRZEMYWANIE TWARZY RUMIANKIEM POMOŻE NA MOJA CERE? OCENCIE

Polecane posty

Gość erferferef

moja cera jest szara , wyskaauja mi krosty, mam wągry... cera naczynkowa, zaczerwienienia. Nie mam do tego siły. Czy przemywanie twarzy rumiankiem lub jakimis innymi ziołami pomoze? mam 22 lata help

Gość iza, kjd
Pij szłwie - napar. 4dziennie mi po tygodniu bardzo pomaga, pij tak przez 2tyg pózniej przerwa z tydzień dwa i znowu, naprawde pomaga.

Gość you want like you
ta szalwia na co konkretnie ?na tradzik? i skad wziac?

Gość szfera
polecam mycie twarzy płynem intymnym bo zawiera kwas mlekowy i nie niszczy skóry i przedewszystkim wypłucz organizm z toksyn, w tym celu pij na zmianę np zieloną herbate, są opinie w necie że herbata czerwona jest też dobra i wode mineralną najbardziej podrażnione miejsca smaruj witaminą A , tubka w aptece za ok 5 zł

Gość iza, kjd
Szałwia, z apteki lub w slepie są. Normalna do parzenia, mi bardzo pomaga :)

Gość edswfrwsfe
up

Gość natalkkaaa
Rumianek odpada, raczej nie pomoże, szałwia działa ściągająco to predzej. Ale chyba tak naprawde to tabletki cynkowe

Gość możliwe, że...
Stosuj kremy do cery naczyńkowej np. z Iwostinu - mają całą serię do pielęgnacji. Raz, dwa w tygodniu rób peelling, ale koniecznie enzymatyczny, a nie ziarnisty! Pij napar z bratka. Proponuję oczyszczanie cery u kosmetyczki i ewentualnie wizytę u dermatologa, ale to na samym końcu, bo pewnie da Ci jakiś antybiotyk, a to ostateczność.

Gość możliwe, że...
Już wiem, seria Capillin z Iwostinu. Proponuję krem redukujący zaczerwienienia na dzień i na naczynka na noc. Unikaj słońca, suplementuj witaminę C, bo uszczelnia naczynka no i jak ktoś napisał cynk. Jeszcze może tabletki drożdżowe.