Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylanogaaa

Czemu kobiety dziś tak chętnie żyją w konkubinacie?

Polecane posty

Gość motylanogaaa

Nie zależy im na poważnym związku, deklaracji faceta, że traktuje je poważnie?

Gość cfpeqnpqd
otoz to, faceci sie nie deklaruja, a baby zadowalaja sie byle czym, byle miec faceta, nawet bez slubu, a potem pierwsza lepsza klotnia i po zwiazku, nara i baj baj

Gość motylanogaaa
ps. mam 34 lata i jeszcze nie uprawialam milosci, ale wytrwale czekam do slubu :)

Gość Masarnika
Dlatego, że gdy ten facet okaże się dupkiem i je zrani / skrzywdzi / zdradzi, chcą miec możliwośc odejśc natychmiast i bez żadnych przeszkód a nie babrac się z rozwodem.

Dlaczego? Bo mało teraz odpowiedzialnych facetów. Więcej jest leserów, utrzymanków i innych pijawek.

Gość dsdsfsdfdfg
tez tego nie pojmuję, ale rozumuję w ten sposob, ze 90% wspolczesnych kobiet to zwykle ku r wy, bezmyslne, kierujące się modą. a teraz modą jest wlasnie szmacenie się, mieszkanie bez slubu, rozumiane jako niby wyzwolenie seksualne kobiet, szkoda tylko ze kobiety wychodzą na tym najgorzej bo są tylko dziurą do ruchania dla takich facetow, co je wykorzystują np. 10 lat mieszkając z nimi bez slubu, a potem i tak je porzucają dla mlodszych... i z tymi mlodszymi się żenią bardzo szybko.

Gość drenażysta
"ps. mam 34 lata i jeszcze nie uprawialam milosci, ale wytrwale czekam do slubu" Utożsamiasz się ze swoim dziewictwem, im jesteś starsza tym bardziej. Twoja czystość stanie się Twoim życiowym przekleństwem. Jeśli nie zmienisz swoich zapatrywań to lepiej kup sobie kota.

Gość motylanogaaa
To był podszyw ale nie chciało mi się tego dementować.

Gość dsdsfsdfdfg
pewnie jakas tego typu zdzira się podszyla co zyje w konkubinacie, dla takich ku rewek każda taka wartosciowa to 35 letnia dziewica i mocher, nie przejmuj sie... poza tym lepiej byc wartosciową niż szmatą

Gość ja powiem tak oto
przez samo wzięcie ślubu nikt wartościowy się nie robi

Gość dsdfsfdgffgh
robi nie robi ale na pewno taka co chce slubu i szanuje sie, nie mieszka na kocia lapę, jest na pewno bardziej wartosciowa od takiej dziwy konkubiny