Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosh1989

krew w kupie rocznego dziecka.

Polecane posty

hej,moja corka raz ze zabkuje dwa ze ma zawalone gardlo bylysmy dzis u lekarza i dal leki mala ma biegunke i goraczke zwiazana z zebami a teraz zrobila luzna kupe z domieszka krwi. nie bylo tego duzo ale nie wiem czy to moze byc cos powaznego. o czym może świadczyc krew? przepraszam,ze tak pisze ale klawiaturami prawie nie dziala.

Gość mój synek ma 14 msc
Ja miałam podobnie, jak mój maluch miał coś koło 7 miesięcy. Miał biegunkę, byliśmy u lekarza, a na drugi dzień krew w stolcu. Niestety, skierowali nas na odział, chociaż nie było żadnych innych objawów, a mały radosny i nic go nie bolało, tylko mniej jadł. Spędziliśmy tam 5 dni dopóki mu nie porobili badań co to jest i nie unormowali sytuacji, a i tak się nie dowiedzieli czym to było spowodowane. Krew w kale zawsze jest sprawą poważna i moim zdaniem powinnaś to skonsultować u lekarza, bo u nas było to parę niteczek, ale to jest sygnał, że coś się jedzie niedobrego w jelitach.

Gość krowa w paski fioletowe
mogą to być robale, może to być problem z krzepliwością, sprawy chirurgiczne, zwykłe podrażnienie, zaczynająca się alergia... Powodów może być milion. Idź z tym do lekarza

wiecie co jak zwykle pierwsze co to KREW ale jeszcze raz w ta pieluche zagladnelami to chyba jest nurofen malinowy nie przetrawiony-lekarz kazal mi dac 4ml a jak dawalam zawsze 1,25 to nic nie bylo. az mi lzej.

myślisz, że nurofen tak by przeleciał? przyjrzyj się porządnie bo jakoś mi się nie wydaje

tak mi sie wydaje,jak zrobi taka jeszcze jedna to jutro do lekarza znowu pójdziemy.

to życzę, żeby jednak był to nurofen:)

a co ma krek w kale do zabkowanie debilko ,ja bym poszla do lekarza a nie pytala co oznacza krew z przewodu pokarmowego u tak malego dziecka debilu

Gość a może.......
buraczki jadł? ;)