Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernadeta08

Pękła nam gumka

Polecane posty

Gość bernadeta08

Witam. Gnębi mnie niedawna sytuacja która zaszła między mną i moim partnerem (proszę o radę i wyrozumiałość). Trzy dni temu uprawialiśmy stosunek który został przerwany. Po wyjęciu członka okazało się że prezerwatywa pękła, byliśmy tym strasznie rozczarowani ponieważ nigdy dotąd takie sytuacje nam się nie zdarzały, zawsze stawialiśmy tylko na durex a tu nawet ten środek nas zawiódł. Do wytrysku nie doszło. Po tym wydarzeniu czytałam różne wypowiedzi innych kobiet, zdania ich na ten temat są poróżnione także proszę was o odpowiedź. Jeżeli podczas stosunku pękła nam prezerwatywa a był to stosunek bez wytrysku ale za to w dni PŁODNE to w związku z tym może to doprowadzić do zajścia w ciąże???

Może. Najnowsze badania mówią o tym, że w preejakulacie znajdują się żywe i zdolne do zapłodnienia plemniki.

Gość Zakochana ;(
Eeee ja tak prawie 3 lata uprawiałam sex i w ciąży nie jestem.

Seks z wytryskiem w pochwie podczas dni płodnych to statystycznie 25% szans na ciążę, więc Twoje trzy lata o niczym nie świadczą. Poza tym możecie mieć jakieś problemy z płodnością. 🖐️

Gość bernadeta08
Ale nie uciekajmy od tematu. Chodziło mi o to czy można zajść w ciąże bez wytrysku w czasie dni płodnych?

Gość jkiuhhy
można

Gość bernadeta08
o matko;((