Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokhsaewka

Ja mam 50 lat mój mąż 50 lat i siedzimy z laptopami

Polecane posty

Gość jamam36iteż
ja mam 36 lat i też siedzę z laptopem a mąż na swoim kompie gra w gierkę.słyszę tylko jak gada z kolesiami z gry.my tak prawie codziennie spędzamy wieczory. on gra ja często u rodziców na tv albo na laptopie. nie mamy kasy na wakacje,na kolacje w restauracjach więc co mamy robić po całym dniu pracy.

Gość jateżmamtak36
ja mam 36 lat i też siedzę z laptopem a mąż na swoim kompie gra w gierkę.słyszę tylko jak gada z kolesiami z gry.my tak prawie codziennie spędzamy wieczory. on gra ja często u rodziców na tv albo na laptopie. nie mamy kasy na wakacje,na kolacje w restauracjach więc co mamy robić po całym dniu pracy.

Gość piwkopiję
coś kafe nie działa u mnie

Gość nokhsaewka
Co śpicie wieczór się zaczyna

Gość nokhsaewka
Co się dzieje nie mogę wejść

Gość jjnhb
o mnie też coś się dzieje z kafe .

Gość jateżmamtak36
u mnie coś sie zwiesiło i dwa razy to samo poszło

Gość a ja mam 43
i też sie nudzę:(

Gość gangrena 123
Jestem Dziewczyny, pies wysikany, pomidory podlane, łóżko rozłożone.

Gość a ja mam 43
U mnie pomidory tylko w szklarni,na działce najpierw je zalało,a co zostało to uschło

Gość gangrena 123
Nokhsaewka - wieczór to sie raczej kończy. Juz nie te lata, jutro do roboty. Ja tylko w piątki i soboty moge pobalowac dłużej, bo nastepnego nie muszę się zrywać. Jak cholera nie dośpię, to czuję się jak wór!

Gość a ja mam 43
Niech żyje bezrobocie:P

Gość gangrena 123
Ja mam pomidory w.... doniczkach (taka sprytna jestem). W gruncie też mi pozdychały. W ziemi tylko zioła hoduję, nawet dobrze idą, sporo ususzyłam juz.

Gość piwkopiję
łóżko właśnie rozścieliłam , psina tylko czekała i hyc :) musi z pół godzinki poleżeć i złazi , wstyd się przyznać , nie wychowaliśmy jej :(

Gość a ja mam 43
piwko...faktycznie niewychowany ten Twój pies:P Ja tak miałam z kotem,ale jeszcze wtedy nie miałam dzieci:)

Gość gangrena 123
piwkopije - mój też łóżeczkowy pies jest. Sama go uczyłam, żeby spał ze mną. Niestety teraz szybko schodzi z łóżka, bo mu gorąco, jest strasznie kudłaty.

Gość jateżmamtak36
u mnie pomidorki gruntowe już zaczynaja dojrzewać. ogórki co drugi dzień zrywam i końca nie widać.kiszę,marynuję i jutro znów muszę zrywać bo urosły jak szalone od wczoraj

Gość nokhsaewka
gangrena 123 my nie pracujemy to nie mamy problemów ze spaniem spię ile chcę dobranoc

Gość gangrena 123
a zt ym bezrobociem mam tak - są dni, że dałabym wszystko, zeby siedzieć w domu. A jak mam wolne - to po 3 dniach dostaję szmergla i nic, tylko robota mi w głowie. Ja to w ogóle z tych, co to świder w pięcie mają....

Gość a ja mam 43
Ja juz ponad rok nie pracuję i dobrze mi z tym...uwielbiam być kurą domową.

Gość gangrena 123
nokhaewka - Wam to dobrze! A nie masz problemów ze spaniem, bo ja zaczynam mieć (starość chyba nadchodzi....)

Gość gangrena 123
a ja mam - kurą domowa być, myślę, że rzeczywiście dobrze jest być, bylebym miała za co kurę do garnka włozyć....

Gość gangrena 123
jateztakmam - też chciałabym więcej hodować, ale nie bardzo mam czas przy tym chodzić, poza tym mam uczulenie i jak za duzo pogrzebię w ziemi to ręce pekają i bolą

Gość gangrena 123
Dobranoc Dziewczyny. Temat dodaję do ulubionych, może jeszcze się spotkamy na forum.

Gość piwkopiję
no jutro wieczorkiem napiszcie jak minął dzień , miłych snów wszystkim 50-letnim i nie tylko :)))

Gość nokhsaewka
Jestem kurą domową pracowałam do urodzenia dzieci póżniej chwytaliśmy się wszystkiego miałam tzw foliaki i małe dzieci i ręce urobione po pachy ,wymyśliłam sobie sklep i to był najgorszy moment mego życia. Póżniej tylko kredyty i zakup ziemi bo chcieliśmy być rolnikami ,lata wyrzeczeń ale po latach to był strzał w dziesiątkę możemy odrywać kupony ze straconych lat mlodosci

Gość nokhsaewka
Cały dzień stałam przy garach muszę nagotować na 4 dni dla syna i dla taty lat 92 w piątek jedziemy do Zakopanego a co u was?

Gość warmianka z...
U mnie dzień jak każdy inny. Masz tatę w pięknym wieku. Zdrowie mu dopisuje?

Gość nokhsaewka
Mieszka sam w duzym domu ale 150 metrów od nas ,pierze,odkurza,prasuje i ma wspaniałą pamięć lubi pożartować ja gotuję tydzień a bratowa następny tak się zmieniamy ma wilczy apetyt np wczoraj dostał pierogi,kaszę jeczmienną na mleku,rosół z ryżem i rybę z ziemniakami i surówkę a jak dziśiaj poszłam to została mu tylko ryba a miało być na 2 dni .

Gość warmianka z...
To fajnie. Moja mama ma 79 i też w sumie dobrze się trzyma. Wiesz, pierwszy raz słyszę by ktoś jadł rosół z ryżem Coś tu dziś pusto. Pewnie brak czasu.