Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nokhsaewka

Ja mam 50 lat mój mąż 50 lat i siedzimy z laptopami

Polecane posty

Gość warmianka z...
Gangrena, przywołałaś wspomnienia. W Kościerzynie byłam na koloni. Ależ dawne dzieje.

Gość gangrena 123
Warmianka - i co? Nie było pięknie? Ja też nam te rejony od dziecka. Tam była na obozie żeglarskim moja pierwsza miłość - O Boże! Jaki był piękny (albo mnie się wtedy tak wydawało... pewnie tak....)

Gość gangrena 123
miało być: znam te rejony

Gość warmianka z...
Gangrena, już mało co pamiętam:)

Gość gangrena 123
Nokh - może też być "sobótka" taki mały hotel, to są już chyba Zawory. Ale widok masz na 3 jeziora, bo stoi on na skarpie. CUDO!

Gość gangrena 123
Warmianka - nieważne co teraz pamiętasz, ważne, że zostały miłe wspomnienia. I to się liczy (... w naszym wieku...)

Gość gangrena 123
Dziewczyny, idę spać, jutro od rana robota czeka (dziś musiałam się urwać przez tego lekarza). Życzę Wam spokojnej nocy. Mam wielką nadzieję, że jutro się "zgadamy". Jeżeli nie pracujecie, to wpadajcie w ciągu dnia na forum, ja mogę od czasu do czasu pogadać i w pracy... jeżeli chcecie. Dobrej nocy.

Gość co wy, kobiety, w jakim wieku?
Gdy mialam 50 jezdzilam jak szalona w najbardziej egzotyczne miejsca na ziemi, ze w leb nie dostalam, to cud. Teraz , kilkanascie lat pozniej tez nie narzekam. Wciaz zbieramy nowy materiał na wspomnienia,bo zawsze sie cos dzieje- to tylko od nas zalezy.

Gość nokhsaewka
Gangrena śliczne dziękuję zapiszę i może kiedyś wybierzemy się w te okolice może już z Wrocławia wybudują lepszą drogę bo jak wracałam w czerwcu z nad morza coś tam nowego klecą a tak katastrofa 360 km a jedzie się 8 godzin

Gość gangrena 123
co wy - masz rację! To zależy tylko i wyłącznie od nas! Życie ma się jedno i należy z niego korzystać i brać od niego ile się da. Drugiej szansy nie będzie....

Gość nokhsaewka
Co wy kobiety w tym wieku- nie siedzę na forum żeby się przechwalać gdzie byłam i gdzie jadę a dużo zwiedziłam i nie zamierzam poprzestać ale tu rozmawiamy ot tak sobie z różnymi ludzmi o różnych zasobnościach portfeli i o normalnych problemach.

Gość gangrena 123
Nokh - a ja miałbym do Ciebie prośbę, o polecenie mi okolic Dolnegośląska. Pół świata zjechałam (no prawie...), a Polski nie za bardzo. Wiem, że tam u Was okolice do zwiedzania też przepiękne. Ja nie należę do tych, co to lubia sie na urlopie wylegiwać. Ja lubię zwiedzać.

nie czytalam calego topiku, odnioslam sie tylko do ostatniego postu, bo mi wpadl w oko:) gangrena 123 Warmianka - nieważne co teraz pamiętasz, ważne, że zostały miłe wspomnienia. I to się liczy (... w naszym wieku...)

Gość gangrena 123
(... w naszym wieku...) to odnosiło się do tematu topiku. Jakbyś przeczytała cały, to wiedziałabyś, że my tu się nie użalamy nad naszym wiekiem, a wręcz przeciwnie. To był taki żart...

Gość warmianka z...
Fajnie, że macie możliwość podróżowania. Ja co zobaczyłam to tylko w dzieciństwie na wspomnianych już koloniach i obozach wędrownych. Potem się nie składało i tak zostało do dziś.

no moja wypwiedz przeciez tez nie byla smiertelnie powazna:). Po prostu dla mnie jestescie mlode dziewczyny - to chyba dobrze? , moglybyscie byc od biedy moimi corkami ...

Gość gangrena 123
ale tylko od biedy:) ??? To jest jeszcze jeden przykład na wypowiedzi powyżej (różnych dziwnych młodzieńców), że kobiety po 50-tce i wyżej - to nadają się tylko do trumny. Tak trzymać , Babeczki!

Gość gangrena 123
Choroba! Idę spać, bo jutro będę jak wór. Dobranoc wszystkim.

Gość nokhsaewka
To tak jak ja pół zwiedziłam a swojego kraju mało znam a Wrocław nocą ostatnio zobaczyłam jak syn robił kawalerskie a my ok 200m od nich w innej knajpie bo mieszkam 10 km od W-w ale to wieś. Sam W-w jest ładny ,rynek śliczny ,ostrów tumski a okolice? Polanica Zdrój,Kudowa Zdrój i mamy blisko do gór naszych i czeskich i rzut beretem do Pragi.

Gość nokhsaewka
Zyczę dobrej nocy dobranoc

Gość warmianka z...
Dobrej nocy:)

Gość druga warmianka
Siedzicie jeszcze z tymi laptopami? Warmianko, mieszkamy w tej samej dzielnicy. :P

pewnie was jeszcze nie ma ja wczoraj nie miałam dostępu do kompa, córka z zięciem przyjechali( pracują w Anglii) na wakacje i okupywali, a mam tylko jeden :( wczoraj było bardzo gorąco u nas , dzisiaj też , dobrze że nie pracuję to mogę leniuchować z nogami na stołku i wachlować się wiatraczkiem klima by się przydała przy garach musiałam trochę postać , właśnie odkurzyłam , przejechałam mopem podłogi mężuś z pieskiem nad wodą , wieczorem wybieramy się z wizytą do teściowej :) fajnie dziewczynki że zwiedzacie świat , ja byłam tylko w Italii i Anglii , ale też było super :) teraz wybieram się na 51 urodziny też do Anglii , ale może wreszcie odważę się do samolotu wsiąść :))

Gość karamazow
a ruchasz się jeszcze ?

Gość warmianka...
druga.... poważnie? jak wydedukowałaś?

Gość gangrena 123
A Wy co? Lenicie się? Ja też mam rodzinę w Anglii i przyjeżdżają w przyszły piątek. Mają specjalne żądania co do jedzenia: muszę przygotować gołąbki, ogórki małosolne i rosół (jak jeść rosół w taki upał to nie wiem, ale życzenie jest...) Mam sporo pracy w robocie, więc jestem ugotowana

Gość gangrena 123
I co? Topik upadł? niemożliwe - bardzo fajny był!!!! I chyba jest...

Gość plastusiowa48
fajowy temacik:) mam laptopo mam piloto ;) chyba się nadam :D ja z Dolnego Sląska

Gość gangrena 123
Plastusiowa - dawaj jeszcze coś o sobie...