Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem naprawde zdziwiona

Ogladałyscie dzisiejszy odc "superniania"?! SZOK!

Polecane posty

Wiem że powtórka na TVN Style, ale jako mamm 5l dziecka jestem w szoku :o Szesciolatek bił matke, ezucał przedmiotami, a ojciec nawet nie potrafił zapanowac nad nim. Żal mi tej mamy, pomimo tego ze to jej uległość sprawiła takie zachowanie tego dziecka. Jak się zachowują wasze 5,6 latki?! Też macie takie piekło?

# rzucał

Gość lips90
to niestety wina rodzico.TYLKO rodzicow.Ojciec niezaradny zyciowo-z samego szcunku do zony powinien zareagowac na te zachowanie dzieci..dziecko wychowalo matke..za pare lat ją zabije i sie skonczy

Własnie postawa ojca mnie zszokowała, mały okłada ją parasolem a on... NIC!

Gość thyhy
Ta... a jak tu matka napiszę, że dziecko tak się zachowuję to to na bank prowokacja bo tak niegrzecznych dzieci nie ma!

Za rok moje dziecko idzie do szkoły, obawiam się że w klasie moze mieć podobne przypadki dzieci, aż strach pomysleć jak taki dzieciak rzuca wszystkim na oślep!!! Mimo wszystko mam nadzieje że to pojedynczy przypadek :)

Nie oglądałam Ale widziałam wiele odcinków tej serii i nie ze wszystkimi radami Pani Doroty się zgadzam. Nieraz zrzuca na rodziców winę za coś co nie jest ich winą i wyolbrzymia pewne problemy. Wydaje mi się że sytuacje są również naciągane i wiele zachowań pozorowanych na potrzeby tego programu. Jeśli chodzi o zachowanie mojej prawie 5,5 latki to uważam ze jest ok. Mala jest grzeczna. Oczywiście zdarzają się wybryki, ale kontrolowane. Natomiast synek jest nieznośny, ale tylko wtedy kiedy wie ze swoją niegrzecznością może coś osiągnąć, kogoś zirytować, postawić na swoim, podnieść ciśnienie czyli inaczej mówiąc tylko wtedy kiedy w domu jest jego tatuś :)

Ja gdybym nie oglądneła to bym nie uwierzyła! To dziecko powinno dostac w tyłek, pomimo ze ja mojego dziecka nie bije to było przegiecie "poczekajmY" ale na co?! aż porozbija wszystko co się da w mieszkaniu??

Nie ma dzieci idealnych, zawsze zdarza się że są krzyki i płacz, ale nie kazdego dnia od rana do nocy :( A mamy chłopca mi poprostu żal :o

Kiedyś czytałam bloga matki która wystąpiła w programie super niania. Kobieta miala duze pretensje do realizatorów za to w jakim świetle pokazali ją i dziecko. Opisywała ze zachowania byly naciągane, ze wiele scenek bylo aranżowanych specjalnie a na sam koniec ona zostalą zmieszana z blotem po to zeby Pani Zawadzka mogla błyszczeć. To bylo jeszcze za czasów "super niani" bo teraz to się chyba inaczej nazywa "świat według dziecka" czy jakoś tak. Ale myślę ze tutaj metody sa podobne tylko forma "poniżania rodziców" przed widzami ciut łagodniejsza. Nie wierzę w ten program.

Tylko że mały autentycznie dostawał szału, kopał ją i zachowywał się strasznie, ja nie wierze że przecietne dziecko jest w stanie tak zagrać.

Gość ja niestety mam takiego 2 latk
a i mam nadzieje ze to kwestia wieku, ale denerwuje mnie ze kiedy szukam pomocy u psychologa i pedagoga slysze ze mam szukac przyczyny w stanie chorobowym, podejrzewaja adhd ale nikt nic nie chce mi poradzic co ja mam z nim zrobic by nie wyrosl na takiego 5/6 latka okladajacego mnie parasolem :/ zaznaczam ze byly kary, byly klapsy i nic nie dziala

Tylko że 2l i bunt to naturalny etap, mój syn w wielu 2l też miał napady histeri, obecnie ma 5l i jest naprawde dobrze. Mama tego 6l karmiła(!) go, bo on ogladał tv. Mam nadzieje że to ustawka jednak była a nie fakt:)