Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anet129

Czy macie wyrzuty sumienia?

Polecane posty

Gość anet129

1.Czy macie wyrzuty sumienia gdy zostawiacie dzieci pod opieką innych osób ? 2.Czy potraficie wyjść z domu na spotkanie czy piwo nie mając wyrzutów sumienia? 3.Czy potraficie wyjść z domu i nie myśleć nieustannie o dziecku?

Gość tgetgt
1. Nie. 2. Tak. 3. Tak.

Gość witam pozdrawiam
nie tak tak :) i ciesze sie za kazdym razem, jak jestem poza domem, dzieci maja fajna opiekunke, one sie nie nudza i ja odpoczywam, dla obu stron jest to bardzo pozyteczne :)

1. Nie 2.tak 3.tak autorko ile miesiecy ma dziecko ze takie pytania zadajesz? nie martw sie- to Ci przejdzie:-D

Gość laluna88
na piwie jeszcze nie bylam. a juz siedze prawie 8mc w domu :D. nie mam zadnych wyrzutow sumienia jak mała zostawie z babcia a ja polece np na zakupy na 2 godz. i wtedy nie mysle o dziecku. skupiam sie na sobie. musze miec czas dla siebie bo bym chyba zwariowala. a tak wracam szczesliwa i troszeczke stęskniona za moim paczkiem :D

Gość anet129
Jestem jeszcze w ciąży . Jeszcze nie wiem jak to mieć dziecko ... Wiele moich koleżanek mi mówi, że nie potrafią wyjść z domu i ciągle myślą , że dziecku dzieje się krzywda czy nie płacze itp. Dlatego też zaczęłam się martwić czy kiedykolwiek będę mogła wyjść z domu bez jakich schizów . Czyli rozumiem, że jednak się da :D?