Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona kobieta

zazdrość matki

Polecane posty

Gość zagubiona kobieta

chciałam poruszyć trochę trudny temat,chodzi o to,że moja matka jest o wszystko zazdrosna :( mimo 70 lat potrafi tak człowiekowi dokuczyć ,że szkoda gadać... robię remont mieszkania ona zaraz też,jak gdzieś razem idziemy i jakiś facet mnie przepuści albo się uśmiechnie to już na mnie że się puszczam:O jak mąż przyjdzie do niej w nowych ciuchach o to pewnie ma kochankę i tak w kółko:O o wnukach nie wspomnę bo mnie aż dusi ze złości,potrafi być nawet na mnie zła o to że z tatem wyjdę na kolację pogadać:O bo lubimy być czasami sami,zawsze tak było mimo że on pracował a królowa siedziała całe życie w domu nie trawię tej kobiety i jestem zła na siebie o te uczucia

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to niestety taki wiek,moja tesciowa tez ma tyle i zrobiła sie cholernie złosliwa,ale zlewam to bo to niestety starosc a kłótnie z nia nic nie dadza, Ty tez olewaj gadanie matki,niech sobie pogada kobita ;)

Gość zagubiona kobieta
staram sie zlewać ale wiesz jak jest ,słowa matki potrafia boleć,teściówkę mam daleko to sie kochamy :D;) ograniczam kontakty ale to ja jeszcze bardziej wścieka:O