Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smartfonówa

Najlepsze i najgłupsze aplikacje na Androida

Polecane posty

Gość gość
Zgodzę się z przedmówcą, że pokemon go to jakaś porażka. Kiedy były ŚDM w mojej miejscowości mieszkało więcej turystów niż jest zameldowanych mieszkańców i każdego dnia idąc do rynku na zakupy widziałam idiotów biegających po mieście i łapiących pokemony :/ Ta gra jest durna, a ludzie w nią grający jeszcze durniejsi :P Natomiast aplikacja dla atopików Dermaveel jest fajna i pożyteczna :)

Gość gość
Niestety sporo aplikacji mobilnych jest niepotrzebnych i nieużytecznych. Tylko nieduża część faktycznie przydaje się w życiu codziennym. Chociaż tworzenie takiej aplikacji to nie jest prosta i szybka sprawa, to bardzo dużo osób, które się za to zabierają nawet nie mają pojęcia co i po co robią. http://www.swiatowemarki.pl/czy-tworzenie-aplikacji-mobilnych-to-jest-to/

Gość internetowa32
Ja ostatnio używałam apki VIP klient, fajna sprawa. Wiele rzeczy wychodzi najtaniej poprzez zakupy w aplikacji no i rabacik :)

Gość gośkap
A ja polecam aplikacje MesMed e-rodzinka, służy do pobierania, przechowywania wyników masy ciała czy też ciśnienia. Ja mam akurat wagę która współpracuje z apką więc przesyłam wyniki bezpośrednio ale można korzystać z innego urządzenia i wyniki wpisywać ręcznie. A potem sprawdzać , przesyłać do lekarza. Jest też przypomnienie o zrobieniu pomiarów i mnóstwo innych przydatnych rzeczy

Gość gość
słyszałem o nowej aplikacji do tworzenia memów na biret.pl

Gość arleta32
Poczytajcie sobie o aplikacji mySafety Mobile z funkcją Lost&Found. W dzisiejszych czasach smartfony są nagminnie gubione i wielu osobom przynajmniej raz skradziono telefon. Dlatego właśnie wszystkim polecam tę aplikację, może pomóc w zabezpieczeniu Twojego smartfonu w razie zgubienia i kradzieży. Sama korzystam. Ma wiele przydatnych funkcji (np. możliwość blokady sprzętu w razie jego utraty). Apkę można pobrać tutaj https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.mysafetymobile

Gość ferryberry
Ja ostatnio pobrałem aplikację do tworzenia umów - Spinker. Bardzo przydatna apka, nie trzeba drukować umów, podpisuje się na telefonie. Dostępne są bezpłatnie różne wzory umów. Polecam poczytać sobie więcej - https://spinker.pl/

Gość ILikeBirds
Tez mam aplikacje spinker i dla mnie jest świetna , bo można dzięki tej aplikacji podpisywac dokumenty w dowolnym miejscu ;)

Gość Minka63
Wg mnie najlepszymi aplikacjami jest wspomniany spinker. Bardzo się cieszę ,ze z tego korzystam bo moge sobie podpisywać umowe gdzie chcę ;)

Gość serere
Minka podpisałam właśnie umowę prze tę apk e Spinker i rzeczywiście bardzo fajna i przydatna aplikacja. Nie trzeba samemu tworzyć umów i latać za drukarką