Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skurczy_byk

prawdopodobnie nie uwierzycie, pozostawiam do przemyślenia

Polecane posty

Gość skurczy_byk

prawdziwa sytuacja w banku PKO BP , ustawiłem się w kolejce do kasy, tym razem chciałem wpłacić forsę, mam do spłaty kredyt we Franku, kolejka długa jak skurczybyk , szkoda że nie ma oddzielnej kasy tylko do WPŁAT ale mówi się trudno, stoję w kolejce i czekam , rozglądam się i patrzę na ludzi i widzę obrazek : - kobieta w wieku ok. 30 lat , wzrostu ok. 160 cm. i gruba jak słonica , duupsko ogromne, wszystko się wylewa, włosy spięte i tłuste , aż odwracałem twarz, nie mogłem patrzeć jak facet wysoki i przystojny stał obok tłuściocha i ciągle i co chwilę całował paszteciarę w jej tłuste włosy , w szyję zatłuszczoną i w policzki jak bułki co chwilę masując jej wielki i tłusty tyłek i tak sobie pomyślałem początkowo, że być może gostek lubi takie hipopotamice ale coś mnie w tym zachowaniu gostka nie pasowało , żeby się w banku przytulać do tłuściocha ? i w końcu doszli do kasy, to znaczy przy kasie była 'pani tłuścioch' i wypłaciła kilka tysięcy złotych , za chwilę te pieniądze przekazała przystojniaczkowi i domyśliłem się że tak będzie , gostek schował forsę i wychodząc z banku szybkim krokiem powiedział, 'dzięki Ulka , wkrótce zadzwonię' :) a pani 'tłusta' wyszła z banku sama z opuszczoną głową

Gość no kto to widział:)
i w co mamy nie uwierzyć?

Gość to powiem ci ze
to bylo przykre. Nawet bardzo.

Gość no kto to widział:)
przykre i pewnie prawdziwe wiec pytam w co tu nie wierzyc:)