Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to nazwać12

Mąż nazwał mnie w rozmowie z kolegą cytuje "kobyła". Jestem miesiąc po porodzie.

Polecane posty

Gość jak to nazwać12

Przytyłam 14 kg w ciąży, zamierzam wszystko zrzucić ale mega mi się przykro zrobiło jak słyszałam rozmowe męża z jego najlepszym kolegą (myślał, że tego nie słysze). Jest mi tak głupio i smutno, że nawet nie wiem jak mu to wygarnąć. Czuje sie zażenowana.

Gość magisterka86
ja bym sie wyprowadzila od niego do rodzicow

powiedz mu że dla takiego kucyka jak on to taka kobyła jest aż ponad ja przytyłam 30 i po roku dopiero schudłam do swojej wagi

Gość no kto to widział:)
a w jakim kontekście to powiedział?

Gość SpidiWWA
Grubooo :P Ale nie oszukujmy się-dla Nas-facetów wygląd ma znaczenie.Można kochać za charakter ale jak facet nie czuje pociągu to lipa.

Gość oollooo
Powiedz mu, że kobyła zawdzięcza swój wygląd ogierowi :) Przecież to jego zasługa :)

Gość kasaa
ale lipa...brak słów i to nie ty powinnaś się wstydzić,urodziłaś dziecko ,męczyłaś się a on potrafi cię tak obgadywać

Gość a w jakim zdaniu to
powiedzial? ale cham :/ a urodzilas mu dziecko taka jest wdziecznosc facetow ..

Gość nataliaa888
No super. Kobieta sie poswiecila, 9mies w ciazy , urodzila mu dziecko a ten niewdzieczny chuj tak ja nazwal. Jeszcze zacznie ja zdradzac z jakas chuda malolata ale to przeciez wina kobiety bo jest taka " nieatrakcyjna" :o

Gość Koleś34.
Nie bronię go bo zachował się jak fagas ale u mnie po porodzie żony też było krucho.Przez rok w ogolę nie dochodziło między nami do zbliżeń.

Gość nataliaa888
Koleś34. Trzeba bylo jej dzieciaka nie robic

Gość Koleś34.
A ona co? nie ma wpływu na nic? Przestań. Dwoje ludzi ma wpływ na to.

Gość Koleś34.
Po prostu część kobiet po porodzie daje sobie taryfę ulgową i się zaniedbuje. Z resztą mi nie chodzi o tusze tylko że po porodzie zmienia się życie seksualne, staje się mniej pociągające.

Gość nataliaa888
Bo dla was najwazniejszy jest sex Pewniie mala powody tej abstynencji, moze zle sie czula, bolalo ja , cialo sie zmienilo . ale wam w glowie tylko zeby zamoczyc.

Faceci jednak są ograniczeni. Nie wiem czy to braki w wiedzy z zakresu fizjologii i anatomii człowieka czy po prostu naiwnośc. Wydaję im się że kobieta urodzi i na następny dzień wszystko do normy wróci. A to nie tak łatwo. Ciąża dla organizmu to jakby nie patrzec stan patologiczny, aby się zregenerowac potrzeba czasu, gospodarka kobiety po ciąży to zgliszcza. Ale kurwa po co ja się produkuje i tak najłatwiej nazwac ją zapuszczonym spaślakiem vel kobyłą.

Gość mąż za 2 złote
K O B Y Ł A !!!!! :D:D

Gość nataliaa888
trzeba bylo sie wysterylizowac , nie bylo by prawdopodobienstwa wpadki i teraz korzystal bys z urokow zycia

Gość kasaa
ale ona przeszła przez męczarnie,ciąża,poród,te wszystkie,,bzdury''wg.facetów jak napady głodu,zmiany nastrojów,zamiast być wyrozumiałym to umiecie tylko wyśmiewać i obgadywać tuszę,wstyd,ale dziecko chciało się mieć

Gość agusia md 810
rzuć go rozwiedź się zabij go ewentualnie weź się za siebie :O

Gość bingo bango
faceci są ograniczeni?? a kto jej kazał wiązać się z ograniczonym facetem i jeszcze płodzić z nim dziecko?? cierp ciało jakeś chciało :p

Koleś....nie kompromituj się. Ciekawa jestem czy tobie by się chciało uprawiac seks z rozregulowanymi hormonami i rozjechaną pizdą. Proszę cie...wy na prawde jesteście niedouczeni.

Gość SpidiWWA
Główny problem jest taki że po porodzie jest rozklapiocha i trzeba pakować rekę a nie....

Gość a w jakim zdaniu to
najlepiej wsadz mu w dupe arbuza a potem karz mu go urodzic i wmiedzy czasie niech robiąc Tobie minetke 🖐️

Gość nataliaa888
SpidiWawa rozklapioche to ty masz z mozgu

Gość Koleś34.
Ona jak napisałem wyżej tez miała na to wpływ. A ja jak każdy inny mam swoje potrzeby. Z reszta chodzi mi o to że to ja miałem opory przed seksem z nią bo była taka luźna że...

Gość SpidiWWA
nataliaa888:nie sądzę

No a dziwisz się że była luźna? Chyba miałeś świadomośc że tak będzie robiąc z nią dzieciaka? Mam nadzieje że miałeś. Bo większośc z was jej nie ma i potem wielkie rozczarowanie. Panicz nie porucha przez kilka miesięcy. Straszne. A pomyśl przez co przeszła twoja partnerka. Ona nie dośc że się męczyła 9 miesięcy to potem też przechlapane. Trochę wyrozumiałości panowie.

Gość X Strikeforce Man
Normalną rzeczą jest,że po porodzie kobieta staje się luźna i raczej nie osiąga się przez to już takiej ekstazy erotycznej jak po,ale można np ćwiczyć mięśnie pochwy,co zawsze pójdzie na plus.

Gość ytyteqwewqe
te slowa świadczą, że jest kompletnie niedojrzałym gnojkiem