Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magisterka86

czy jestem wyrzutkiem spolecznym?

Polecane posty

Gość magisterka86

ocencie, bo mi sie zaburzyla ostatnio samoocena... mam 26lat, magistra, pracuje sprzatajac domy i jako opiekunka, zarabiam opk 1200zl, mieskzam bez slubu z facetem, mam 4letnie dziecko, mieskzam w kamienicy w szemranym zakatku,co wiecej, pytajcie....

Gość magisterka86
upppp

Gość aj hev okazejszyn
oj tam. przy mnie to jestes zajebista

Gość magisterka86
czemu tak mowisz?mi sie wydaje ze se staczam przez otoczenie w ktorym zyje....

Gość Oublier
Ja bym chciała mieć tak jak Ty. Mi nigdy nie uda się zostać nawet opiekunką do dziecka, bo jestem nikim. Chociaż mam dopiero 17 lat, to i tak wiem, że mi się nie uda. A Ty jeszcze masz faceta, ja bym się nawet bała o tym pomarzyć.

Gość aj hev okazejszyn
no to spojrz na to - mam trzydziestkę na karku, jestem po rozwodzie, nie mam dzieci. mam magistra, ale nie mam pracy. utrzymują mnie rodzice. nie mam faceta i w sumie nie mam zainteresowań, za to jestem chora psychicznie. no i też mieszkam w niefajnej okolicy. i jeszcze do tego się spasłam (po raz setny w życiu) i nie chce mi się odchudzać. no i często chlam i ćpam.

Gość maagissterka86
jak mialam 17 lat, zylam poezja i tanim winem.oceny mialam co prawda wysmienite, ale co z ytego, skoro kazdy brtal mnie za wariatke, bo zylam w swoim wyimaginowanym literackim swiecie.miec faceta to nie problem, problem to przezwyciezac razem zyciowe trudnosci.na pewno ci sie ulozy wszystko, tylko uwierz w to!

Gość maagissterka86
aj hev+mi tez poszlo w brzuch, byc moze po tabletkach anty a byc moze jakis rak mi sie zagniezdza bo mam mega problemy z jelitami...opiekuje sie starszymi osobami i jeden z pracodawcow uz miesiac zalega mi z wyplata...nie jest rozowo.nie lam sie, bierz leki.za malolata mialam niesamowite epizody depresyjne, wiem jak moze byc ciezko....sciskam cie czule, a z rodzicami masz w maire dobre relacje?

Gość maagissterka86
a ty mloda nie gadaj glupot zxe jestes nikim, tak nie mozna!!!zaloze sie ze fajna z ciebie dziewuszk

Gość aj hev okazejszyn
magisterka - dzięki za dobre słowo :-) ja się nie smucę jakoś specjalnie. w sumie pewnie mogłabym coś zrobić, tylko że mi się nie chce. wyjebane mam po całości. a z rodzicami nie mam dobrych relacji, na szczęście z nimi nie mieszkam. rozmowy przez telefon można wytrzymać. a co się stało, że na takie podsumowanie Cię wzięło? ;-)

Gość aj hev okazejszyn
magisterka - dzięki za dobre słowo :-) ja się nie smucę jakoś specjalnie. w sumie pewnie mogłabym coś zrobić, tylko że mi się nie chce. wyjebane mam po całości. a z rodzicami nie mam dobrych relacji, na szczęście z nimi nie mieszkam. rozmowy przez telefon można wytrzymać. a co się stało, że na takie podsumowanie Cię wzięło? ;-)

Gość maagissterka86
moje zycie stalo sie takie...menelskie..co noc prawie dzwonie na policje by ciszyli rozkrzycszanych pijakow pod moim oknem...robie zakupy w biedronce, w lumpeksach...chodze do Mopru po zasilek pielegnacyjny z racji orzeczonej niepelnosparwnosci....odwiedzam MUP....wszedzie szarzy zmarnowani zyciem ludzie....co z tego ze pisze wiersze, slucham irlandzkich i szkockich ballad...boje sie ze to szambo mnie wchlonie....

Gość aj hev okazejszyn

Gość maagissterka86
jestem sama w domu, corcia u dziadkow wakacjuje...moj facet dluzej na budowie za miastem....mysli legna sie w glowie podlanej piwem,...jakos mi smutno i zle, zaczelam sie w samotnosci zastanawiac nad soba i swoim zyciem.... dobrze ze zanadto sie nie przejmujesz, wszystko z czasem moze zmienic sie na lepsze, czego z calego serca ci zycze, mimo ze sie nie znamy

Gość aj hev okazejszyn
maagissterka86 - to jest tylko otoczenie. najważniejsze jest to, co masz w głowie i do tego ci menele dostępu nie mają ;-) ja też robię zakupy w biedronce czasami. w sumie powinnam zawsze, ale jestem za leniwa. musiałabym przejść się kawałek, a oczywiście mi się nie chce. a kim jesteś z wykształcenia?