Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia 1986 07 05

Jest mi tak źle

Polecane posty

Gość Natalia 1986 07 05

Nie wiem czy kogoś to poruszy czy uwierzy w moją historię ale liczę że ktoś mi coś poradzi bo nie mam odwagi by o tym wszystkim powiedzieć znajomym i się ich poradzić. Kilka miesięcy temu popadłam w kłopoty finansowe i nie mogąc z nich wyjść zaczęłam wieczorami dorabiać w night clubie a potem zaczęłam zadowalać facetów za pieniądze.Miałam 3 klientów-nie więcej bo tylko dali mi spore pieniądze.Wiem że robiąc to chociaż raz za pieniądze stałam się prostytutką ale nie robiło to mnie bo potrzebowałam usilnie pieniędzy. 3 tygodnie temu spacerując po parku poznałam fajnego faceta.Trochę pogadaliśmy,potem spotkaliśmy się kilka razy i wiedziałam że chcę z nim być że to nie jest przypadek że po kilku spotkaniach zaczynam do niego coś czuć.Od tamtego czasu nie robiłam już nic za pieniądze bo w nim się zakochałam ale nie wiem co będzie jak się dowie o tym czym się zajmowałam. Z jednej strony mogę to ukrywać ale z drugiej to wyjdzie więc tak czy siak będę cierpiała. Co mam zrobić?co Wy byście zrobiły?

Gość dagslf
dziewczyno nie potępiam cię , wielu z nas nie ma kasy , ale jak tak można żyć ? Bardzo ci współczuję i też uważam , że powinnaś mu powiedzieć

Gość hahahahahahahhahahahausduuddjk
daj mu :P :P :P

Gość Natalia 1986 07 05
Ale jak ja mu to powiem to mnie przegoni a ja naprawdę pierwszy raz w życiu kogoś takiego spotkałam.Jak się do niego przytuliłam i mi się przypomniało to co robię to aż mi łzy pociekły.Jestem szczęśliwa teraz a jak mu powiem to wszystko się rozleci.Wiecie sami jak faceci są uczuleni na takie rzeczy.Każdy z nich chciałby być jedynym partnerem chciałby żeby nikogo przed nim nie było.

Gość Natalia 1986 07 05
Wiem że powinnam mu powiedzieć ale jest mi strasznie ciężko.ciężko jest tak po prostu oddać swoje szczęście.Co mam tak po prostu mu to powiedzieć?Z jednej strony chcę być w stosunku do niego uczciwa ale z drugiej to ja już sama nie wiem.

Gość twettwtew
Nic nie mów... większość Polek ma przebieg 10x większy i są w szczęśliwych związkach :D