Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hej hej!

Nauczyłam się jeździć samochodem w 5 minut

Polecane posty

Gość inzynier serwisowy//zablok
Powiem więcej co powinni w polsce wykuć i powtarzać Ile ma być miejsca na chodniku - 1,5m Ile ma być auto zostawione od znaku Ile ma być od pasów itd Koło powinien każdy zdjąć, zatankować każdy powinien itd itd. A nie pierdzielić bez sensowne zakuwanie po 50. Znikam z tematu pa pa.

Co my z tym sprzęgłem?? każdy mechanik samochodowy ci powie czy autem kobieta kierowała :) A jak taka kobieta wybuli już z 2 tyś na "to" sprzęgło to się nauczy gdzie ma być noga i jak używać sprzęgła. pa

Gość mocnowkurwiona
ja tez się nauczyłam w 5 min, tylko tak jak ktos wczesniej napisał ruszać, zmieniać biegi i hamować, a kolejne 5 min nauczyłam się rusząć pod górkę i cofać i śmigałam po polnych drogach ;)) Tylko, ze to jest nic w porównaniu do jazdy po miescie, zwłaszcza duzym ..

Gość Hej hej!
To nie mogę się doczekać jazdy po mieście! :D To że noga ma być oparta to sama wydedukowałam, bo mi tak było wygodniej. Nie rozumiem jak można dociskać to sprzęgło w powietrzu.

Gość black ladyyyy
chodzi o popuszczanie sprzęgła, a nie dociskanie, jak się popuszcza to musi być nadal na podłodze

no jak sie puszcza sprzeglo to jasne, ze musi byc na podlodze oparta stopa. No ludzie jak inaczej? Ja sobie tego nawet nie wyobrazam a co dopiero tak jezdzic:D

Gość black ladyyyy
ja się przyznam, że na początku tak jeździłam z tą nogą w powietrzu, ale potem się zorientowałam ;)

ale kontunujecie Jak ja sie uczyłem na kursie każda tak jeździła i nie można im było zwrócić uwagi. A żeby nie bolało przybliżały fotel do przodu i opierały nogę na fotelu. A noga w powietrzu.