Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapach prawnika

brak zycia,brak honoru,brak brakow

Polecane posty

Gość gcfzxgdfgdfgv
Poza tym - co istotniejsze - każdy by cie u mnie wyśmiał i poprosił o zaprzestanie marnowania ich czasu. Rzucenie hasłem "stawka minimalna" świadczy tylko o tym, że nie masz pojęcia o czym piszesz. Nawet nie potrafisz określić o co ci chodzi, a brak MERYTORYCZNYCH arkumentów zaniża rozmowę. Miłego dnia :)

Gość gcfzxgdfgdfgv
Ty akurat w kwestii wiedzy wypowiadać się nie powinieneś. Ale dziękuję za troskę. Znajdź pracę, dziewczynę i zacznij żyć. Przestań pokazywać idiotyzm na kobiecych forach. Pozdro.

Gość ZapachJaja
Trzym sie. Dziurkacza :classic_cool:

Gość ZapachJaja
No i proszę. Znowu kupa. Tupet ma zatuszować brak wiedzy, kompetencji i ignorancję. Czyli: drzyj ryja - będziesz wielka. I NIESTETY. Sprawdza się.

Gość gcfzxgdfgdfgv
Oj myślałam, że już się pożegnaliśmy, a ty nadal tu sterczysz i piszesz swoje pierdy? Chcesz teraz poruszać tematy mojej kompetencji? Szkoda mi na ciebie czasu, u mnie się pracuje na stawki w euro a za twoje "stawki minimalne" nikt by nawet telefonu nie podniósł :) trzym się

Gość ZapachJaja
I już cie lubie. ;) Kolejna milionerka po podstawówce. To po ile za telefon? :classic_cool:

Gość gcfzxgdfgdfgv
Jak już pisałam nie jestem adwokatem, ale oczywiście to nieporozumienie ci wybaczę, bo przecież jak już ustaliliśmy czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną.

Gość ZapachJaja
Ale ja nie pisałem że potrzebny mi adwokat Pytałem ile twoja kancelaria bierze żebyś podniosła telefon :classic_cool: Rozumisz po polskiemu? Czy najpierw trza zapłacić w euro - i dopiero zaczynasz rozumieć?

Gość gcfzxgdfgdfgv
Tak, najpierw sakwa z hajsem, dopiero później możemy czynić ustalenia :D

Gość ZapachJaja
No i jesteśmy w domu. Kiedyś to się nazywało "salon masażu" Ale i "kancela" jest spoko :) Dawaj ten numer :classic_cool:

Gość gcfzxgdfgdfgv
Brawo Szerloku. Musisz mieć znane nazwisko albo mordę, żeby cie dalej połączyli. U mnie gorzej niż w kancelarii premiera :D

Gość ZapachJaja
Nie mów!!! To moze być gorzej niż u premiera?? Nic sie nie bój, dawaj numer. Łączyć sie bedziemy u mnie :classic_cool:

Gość gcfzxgdfgdfgv
nie jestem taka łatwa na jaką wyglądam. Nie rozdaje numerów na prawo i lewo. za to mnie szef CENI :classic_cool:

Gość ZapachJaja
Rozmiary szefa? Może go przeCENIasz - a ja go przebije... :classic_cool:

Gość SHERLOCKU JAK JUŻ
no naprawdę, mędrcy oczytani tu bywają....

Gość gcfzxgdfgdfgv
Dziękuję za podpowiedz. Wolę jednak pisać fonetycznie, a z pisownią i literowaniem nie mam problemu. W końcu przeczytałam już cały internet, ajt?

Gość ZapachJaja
Dawaj to łącze, bo mi zara uschnie kłącze :classic_cool:

Gość gcfzxgdfgdfgv
wiec.. do pracy to 0700 88 01 88 :D

Gość ZapachJaja
A numer WEWNĘTRZNY? :classic_cool:

stawki minimalne okreslone w powyzej wskazanym rozporzadzeniu odnosza sie do wynagrodzenia radcow prawnych, ktorzy zostali wyznaczeni z urzedu przez sąd do prowadzenia danej sprawy, nie ma to zadnego zwiazku z wynagrodzeniem radcy prawnego (ewentualnie adwokata) w zwiazku z prowadzona sprawa, ktora przyjal do prowadzenia prywatnie, w ramach prowadzonej kancelarii.

Gość ToWyRobicieJaja
Pytanie sprawdzające kolejną niemote prawną: A jak to się ma do KOSZTÓW SĄDOWYCH?

Gość ToWyRobicieJaja
No i znowu doopa. Trudno i damo - modliszka! dawaj numer!! Podłączymy interfejsa i spłynie do cię oświecenie :) Tylko nie 0-700... Ma być DARMO! :classic_cool:

Gość zZ Zniecierpliwiony
Po co niektórzy się mądrzą jak jest w tej sprawie rozporządzenie ministra. Jak już się mądrzyć ...to z sensem. Ps. To faktycznie ciekawa prawnik. I pewnie dlatego takie mamy prawo bo takich mamy prawników.

Gość kochanka Franka
Ps. To faktycznie ciekawa prawnik. I pewnie dlatego takie mamy prawo bo takich mamy prawników ales sie wisilil.Maslo maslane,sloma z butow.Jak nie wiesz co napisac to nie pisz,dla dobra ogolu."Elokwentny" chlopczyku

Gość edcfefe
haha usmialam sie, wszyscy sa prawnikami a zachowuja się jak gownomioty z zawodowki, no masakra...ile placiliscie za ukonczenie studiow??

Gość zZ Zniecierpliwiony
""""" kochanka Franka Ps. To faktycznie ciekawa prawnik. I pewnie dlatego takie mamy prawo bo takich mamy prawników ales sie wisilil.Maslo maslane,sloma z butow.Jak nie wiesz co napisac to nie pisz,dla dobra ogolu."Elokwentny" chlopczyku"""" Też tak myślę . Nie pisz panienko.

Gość Kochanka Franka
Wiecie co mnie przeraza? Ogolna zazdrosc,niedowiarstwo i zlozyczenie. Dziewczyana napisala ze jets prawnikiem,nie po to zeby site pochwalic,lub zebyscie jij zazdroscili,(do jaj ktory nie ma jaj i do zniecierpliwego,ktory pisze tylko po to zeby pistache) to wyszlo z jaj sytuacji w koterij sie znajduje.Malo kto zwrocil uwage na tresc postu i to o co autorce chodzi.Wiekszosc przypiela sie do tego czy ons NAPRAWDE jest prawnikiem.Inna Dziewczyana ktory ma jakies pojecie w temacie udowadnia wam wasza glupowte wy dalen brniecie we wlasna glupoyte.

Gość Kochanka Franka
Mnie natomiast dziwi jak ludzie mogą być tak zaslepieni kasa ze wola pozbawić sie honoru dla paru stawek.mojej przyjaciółce wrogowie próbowali udowodnić ze jej babcia nie jest jej babcia :D