Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gochcha

18 dc sucha pochwa???

Polecane posty

Gość Gochcha

Cześć dziewczyny mam następując epytanie: mam nieregularne cykle ,od 28 dni do 36. Obecnie to mój 19dc, a mój chłopak do tej pory zauważał jedynie śluz lepki, nierozciągliwy... nie czuje objawów owulacji,a dzisiaj mam podrażnioną pochwę i taką jakby "suchą" ( może to podrażnienie wynika z faktu, że przedwczoraj "ostro" się bawiliśmy;p, ale ta suchość?). 5 dnia cyklu kochałam się bez zabezpieczenia, ale orgazm był jakieś 10 minut po tym jak we mnie był, a kiedy był w środku stwierdził, a w tej kwestii mu ufam, że nie czuł zbliżającego się orgazmu. Kiedy robił mi palcówkę , stwierdził ze kleisty śluz, i jeszcze w dodatku brązowawy/różowawy ( może to dlatego, że to ostatni dzień krwawienia, bo rano miałam jeszcze kropelki krwi na majtkach). W trakcie stosunku, miałam śluz z podniecenia, taki mega podobny do płodnego, przejrzysty, ciągnący się, a nst dzień już kleisty, nie gładki, niepłodny. Zastanawiam się, czemu do tej pory nie zauważyłam płodnego sluzu, ani znaków owulacji..Proszę o odpowiedź i pozdrawiam:))

Gość Gochcha
Up up

Witaj W tym i poprzednim cyklu mam to samo.17 dzień cyklu a tu żadnych objawów które świadczyły by o owulacji.Dopiero później śluz płodny i 35 dzień cyklu okres.A w tym cyklu tak:duzo śluzu rozciągliwego pojawiło się tak powiedzmy ok 25 dnia cyklu,śluz ten zniknął ok 28 dnia cyklu.Teraz czekam na okres.To już 37 dzień cyklu.

Gość Gochcha
A dzisiaj zauwazylam ze mam taki gladki lekko bialy sluz..ogolnie jestem tam mokra ale jak sie kochalismy to byl bialy sluz..co tp znaczy? dzus mam 18dc

Gość Gochcha
Up up

Gość Gochcha
????

Gość Gochcha
???????

Gość Gochcha
Naprawde nikt???:/:(

Gość Gochcha
Up up

Gość Gochcha
ludzie jeju, naprawde nikt??;//

Gość Gochcha
up up upu pu pup up upu pup up

Gość Gochcha
upupupup

Gość dfzui098iu
sluzni sie w ten tepy leb:)

Gość a slyszalas kiedys
o cyklach bezowulacyjnych dziecinko ? naprawde takie bywaja i to coraz czesciej :P

Ja na suchość pochwy smaruję się provag żelem zawsze po myciu, ale także po basenie, saunie, w podróży, nawilża, zmniejsza uczucie podrażnienia ale również zakwasza środowisko pochwy (zawiera metabolity bakterii kwasu mlekowego) chroniąc przed infekcją. Mnie zawsze pomaga.

Gość Gochcha
reklama?:)