Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiii

Panny Młode z Radomia

Polecane posty

Gość 2013 rok
Tak:) ja jestem z Radomia, gdzie robisz wesele?

Gość kalina25852
Ja tez jestem z Radomia - kiedy macie ślub?

no witam :) my mamy ślub 11 maja 2013 :D wesele będzie w świętokrzyskim dworze pod nową słupią :D i pomału wszystko organizujemy, tylko utknęliśmy na kamerzyście i fotografie :o interesuje mnie oferta MIKABu ale oni są na urlopie i drugi tydzień czekam aż wrócą i jadę pytać co, jak i za ile... a Wy jak z przygotowaniami??

Gość 2013 rok
Mikab - bardzo podobały mi się ich filmy i braliśmy ich pod uwagę dopóki nie poznałam ceny. My jednak aż tyle nie jesteśmy w stanie widać i mamy trochę tańszą ekipę za 2500 wszystko kamera i foto. Może nie jest to najwyższych lotów fotografia czy nagranie, ale na pewno też nie tandetne i do kitu. Także my szukaliśmy wśród tych tańszych. Ja wesele mam w Radomiu. Dokładnie 7 września. Dj mam z Puław, a tego kam i fotografa ze Zwolenia. Samo wesele na Wolanowskiej niedaleko więzienia:P

a powiedz mi ile w mikabie Ci powiedzieli za film i zdjęcia? wiem że się cenią ale podobał nam się też baaardzo forograf i akmerzysta z tarnobrzega, on powiedział nam za pakiet jaki nas interesuje 4500zł. ciekawa jestem ile w mikabie powiedzą. no i teraz mam problem czy chcemy mieć super fajne zdjęcia i film i chcemy wydac kupę kasy na to czy wolimy mieć tańsze byle co z czego będziemy niezadowoleni od razu. teraz moja koleżanka z pracy miała ślub dała za kamerzystę i fotografa 2300 (w staszowie) i jest niezadowolona i ze zdjęc i z filmu (fakt, jest tragiczny)

Gość 2013 rok
Hmm ja nie uważam by to co wybraliśmy było tragiczne. Widziałam ich prace, znam ludzi zadowolonych z ich usług. Ale fakt są to raczej normalne, proste ujęcia i rozwiązania. Jednak nam takie coś odpowiada. 4500 to bardzo dużo, w Mikabie chyba było mniej, muszę zajrzeć na skrzynkę pocztową i odszukać z nimi korespondencję to Ci napiszę za chwilkę. :)

Gość 2013 rok
Pomyliłam się, wcale nie taniej niestety. Jedna kamera jest za 2000, ale są rożne wersje (1 lub 2) ja nie pytałam o dwie nie wiem ile by było dopłaty za tę opcję. Fotograf 2500 zł w tym plener, foto książka, i chyba sesja narzeczeńska była w tego cenie. Także wychodzi podobna cena jak u Ciebie od tych z Tarnobrzega. Także widać jak widać firmy się cenią.

powiem Ci że tak się orientuje co i jak i wychodzi mi że za dobrego kamerzystę i fotografa 4500zł to tanio. znalazłam fajnego fotografa z kielc - łukasz kot, to mi za same zdjęcia 3000zł powiedział...

Gość 2013 rok
Oczywiście, że są i tacy co i za kilka ładnych tysięcy wykonają tę usługę. W każdym przedziale cenowym kogoś można znaleźć. Czy to tanio czy drogo. Trzeba określić swój budżet i szukać w tych granicach. Jeśli stać Was na kamerzystę i fotografa za te 4500 to go bierzcie, bo to pamiątka na całe życie:) my niestety musieliśmy szukać tańszych rozwiązań. A kto Wam będzie grał na weselu?

stać jakos nas będzie, ale kwestia tego że nam się podobają te zdjęcia. tylko o to chodzi, że nam się podobają ich prace... ale nie wiem czy wydawac kupę kasy na to czy nie przesadzamy z tymi wymaganiami co do kamerzysty i zdjęć...

a zespół mamy ze starachowic. tani i bardzo fajny :D ale za chiny ludowe nazwy nie pamietam ;)

Gość worek kartofli
to ja też panna z radomia ale stara

my wczoraj byliśmy w mikabie i zarezerwowaliśmy termin na nasz ślub :D pełnia (drogiego) szczęścia ;)

Gość miiiniii
hej ja tez z Radomia ale już po , wszystko było super żadnej wpadki a co to kamerzysty to my zrezygnowalismy z niego ala wzieliśmy z polecenia panią fotograf nie żałujemy zdjęcia wyszły boskie i oryginalne z resztą przeróżne http://www.facebook.com/margografia Pani Małgosia jest pełna pomysłów i jak ktoś chce coś innego to ja ją polecam

Gość miiiniii
hej ja tez z Radomia ale już po , wszystko było super żadnej wpadki a co to kamerzysty to my zrezygnowalismy z niego ala wzieliśmy z polecenia panią fotograf nie żałujemy zdjęcia wyszły boskie i oryginalne z resztą przeróżne http://www.facebook.com/margografia Pani Małgosia jest pełna pomysłów i jak ktoś chce coś innego to ja ją polecam

Gość belllami