dietowo 0 Napisano Sierpień 1, 2012 hej, czy ktoś zna może doktor Violette Szewczyk-Markowską?? przyjmuje na prostej w luxmedzie... byłam u niej raz na wizycie odniosłam pozytywne wrazenie ale byłam tylko na konsultacji wyników badań. czy ktoś miał może z panią doktor doczynie i może powiedziec o niej coś wiecej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beqwsa Napisano Sierpień 1, 2012 nie znam...poszukaj opinii w necie, jak ma znaczną większość dobrych, to raczej jest dobra...ale jak masz jakiś większy problem, to radzę od razu poszukać typowo prywatnie porządnego lekarza, ewentualnie specjalistyczna przychodnia, bo te takie ogólnie niby prywatne to niestety rzadko mają dobrych specjalistów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość camillexP Napisano Sierpień 6, 2012 koleżanka ma racje, jest portal znanylekarz.pl tam możesz znaleźć opinie o lekarzach, ja sprawdziłam tam dr Bonarek - Sztabę i po opiniach poszłam do niej i od 2 lat jest moim ukochanym lekarzem :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach