Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nibyksiezniczka

wlosy do pasa

Polecane posty

Gość nibyksiezniczka

hej. poradzivie mi cos odnosnie stylizacji wlosow, mianowicie: mam wlosy prawie do pasa, dosc geste, proste, zle ukladajace sie kolor czarny. poradzcie mi jakies kosmetyki, dzieki ktorym udalo by mi sie wlosy chociaz troche pofalowac i aby sie nie rozprostowaly po 15 minutach. a moze jakas fajna fryzure z takich wlosow znacie?

Gość nibyksiezniczka
a jaka pianka najlepiej utrwali, i jaki spray? szukam czegos naprawde "mocnego" te przecietne nie sprawdzaja sie:(

Gość nibyksiezniczka
te najdluzsze do pasa (dokladnie do kosci krzyzowej) ale mam i krotsze bo sa lekko cieniowane

pianka chyba bez roznicy, a spray slyszalam ze hegron jest mocno utrwalajacy tyle ze wiadomo efekt naturalnych wlosow bedzie przecietny bo beda szorstkie jak to po psikaczu

Gość nibyksiezniczka
a jak zrobic takie "kanciaste" loczki? ogolnie loki sa takie miekkie zaokraglone a mi chodzi o takie "lamiace sie pod katem prostym"- no niewien jak to ujac w slowach mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi:)

ja nie wiem moje włosy lokują się właśnie na takie dziwne pokręcone zwariowane loki same z siebie muszę je prostować ale wiem, że za pomocą prostownicy można robić różne loki, kanciaste pewnie też