Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co sądzicie o takim facecie?

Facet, którego głównym celem jest utrata prawictwa

Polecane posty

Dla mnie to zalosne myslec tylko o jednym i chciec zaliczyc 10lasek. Jesli ktos nie jest w stanie funkcjonowac normalnie to powinien udac sie do specjalisty raczej. Od tego ze bzyknie jakas laske nic sie nie zmieni...no chyba ze zlapie weneryczna albo bedzie wpadka. Ale kazdy ma inne priorytety.

@Co sądzicie o takim facecie? "W wieku 30 lat to już kawał życia będę miał stracony" Tyle filmów do obejrzenia, tyle książek do przeczytania... A Ty nie o tym... -> Nic się nie mieni, nawet jeśli to zrobisz to nic się nie zmieni. Następnego dnia będziesz dalej zbudzoną osobą bez hobby i wtedy bez takiego urojonego celu zostanie Ci tylko strzelić sobie w łeb. A jeszcze kiedyś się zakochasz i nie dość, że dalej będziesz znudzony życiem, to jeszcze będziesz mieć poczucie winy, że nie poczekałeś.

Gość gosc84
Wydaje mi się, że gdyby nie takie głupie przekonanie, że nie wypada lub wręcz nie można być prawikiem powyżej pewnego wieku, to problem byłby dużo mniejszy. A tak, nawet tutaj, niejednokrotnie, sugeruje się, ze np 25 czy więcej letni prawik nie może być całkiem normalny, a już w każdym razie na pewno nie może być fajny.

Mam hobby itp. Ale chcę to już zrobić. A co do czekania na miłość? Wątpię żebym był pierwszym dla dziewczyny. Dlaczego ja mam czekać, skoro ona raczej nie poczeka?

Gość dedykuj
no ale jak ona poczeka, a Ty nie, to będzie problem.

Raczej już nie trafię na dziewicę

Skoro Twoje priorytety s takie zajebiste to po co si pytasz jakie mamy zdanie na ich temat? I co jak sie okaze, ze laska miala 2 a Ty jedn, to powiesz 'sory kochanie, wracam za godzink tylko zalicze jakas bysmy mieli po rowno'?

Aż tak to nie

Gość brydzet dzons
skup się na rozwijaniu siebie i szukaniu odpowiedniej osoby :)

Gość kjhj
kobiety chcą doświadczonych tylko to faceci jak chcą być z kobietą to muszą brać każdą okazję i tyle. Ty wina kobiet, że bardziej cenią sobie seks niż uczucia w przeciwieństwie do mężczyzn. Dla nas najważniejsza jest miłość.

Gość tymonek skarbulek
Zgadam się z kjhj w100%

Gość Kobiece wymagania sprawiły
, że prawictwo to wada facet by mieć szansę na cokolwiek musi nie być prawiczkiem więc dla niektórych stało się to celem numer jeden.

Dlatego muszę przestać być prawiczkiem

Kurwa, czy ja robie tu za specjalistke od facetow? Nie! To czemu Wy madrale, czesto prawiczki, ktorych jedyny kontakt z kobieta to byla mamusia i siostra, a calusy dostawali od ciotki na swieta wypowiadacie sie o oczekiwaniach kobiet. Kobiety oczekuja jedynie, ze ktos nie bedzie egoistycznym bubkiem i bedzie zwracal uwage na jej potrzeby. A nie ruchajacego co popadnie faceta🖐️

Gość hjkgh
to czemu tacy zwykle są sami?

Wilczyco a co z wyglądem, zaradnością, inteligencją? Są kobiety, które raczej gustują w facetach atrakcyjnych

Odnosilam sie do doswiadczenia seksualnego. Oczywiscie, sa przeciez i kobiety ktore wymagaja 50cm w bicepsie, i co? Kazda ma jakis swoj gust, nieraz sa totalnie rozbiezne. Tak samo jak rozne sa kobiety. Wiekszosc Ci powie, ze chce inteligentnego. Jednak to nie jest obiektywne, osoba przecietnie inteligentna ma jednak automatycznie nizsze wymagania w tym wzgledzie. Owszem, w dzisiejszych czasach kobiety maja wieksze wymagania, ale sledzac historie gdzie kobieta byla nikim i na wszystko musiala sie godzic, jak facet jej nie bil to juz byl szczyt marzen sami przyznacie, ze to uzasadnione. Jednak wiele chorych wymagan tworzycie Wy sami dla siebie. Tak samo jak kobiety maja obsesje na punkcie wygladu to Wy na punkcie seksu (generalizuje).

Gość Tak wymagadie doświadczenia
to co się dziwicie?

Gość rycu
Mam kolegę, który postanowił zaliczyć w życiu 150 kobiet. Ma w tej chwili 42 lata i przeleciał dopiero 2 lub 3 więc mu chyba nie wyjdzie to postanowienie..

Gość numerator
to pewnie dlatego że za dużo zakładał

Gość elkaa2
Dla mnie to jest beznadziejne podejście do życia troche patologia nawet...Tak seks jest wazny ale nie najwazniejszy ludzie głoduja, zołnierze umieraja na wojnie itd seks to nie wszystko nie moze stać na pierwszym planie w zyciu. Seks to jest pogłebienie zwiazku i miłosci oddanie sie drugiej osobie która sie kocha i zna a nie zaliczenie jakiejs laski czy faceta zeby tylko mi było przyjemnie noi jemu bo to juz jest dla mnie jakas transakcja jakis układ ze seks i żegnam :]

Gość do elkaa2
powiedz to 35letnim prawiczkom